Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

vlasti,
ak mas zazvor,ten je super,mlieko-to mi nezaberalo,citala som ze aj citron-co sa mi zda trosku divne.ale skus.potom uz len ist do lekarne.

nelina

vlasti,
ja mam retro 75C,takze som myslela,ze aj normlnu podprdu budem mat "C".no je to len mesiac od opky,takze este sadnu.ed som oblecena,alebo mam retro,vobec to na D-cka nevyzera,ani v tej sportovej.teraz som si ju dala,prska su v nej fakt pekne.inak,mas len o 5 ml viac v objeme ako ja,takze uvidis,ked odpuchnu,budes ich mat viac do sirky a nebudu vytrcat,aj ked mozno teraz,ked su oblepene sa ti to tak nemusi zdat.aj v tej sportovej mam pekne vyplneny hrudnik a netaham ich az spod pazuch,aby som vytvorila jarcek.

vlasti

nelina,no ty koky tak krasne 75d,ja mam retro 75d ale je mi dost tesna urcite budem mat modrinky,tak ked mne daval anatomy 400ml som zvedava ppri akej velkosti skoncim ja:)

nelina

tajka,
inak,hned ma to napadlo,ako som videla tvoje fotecky,ze su uplne ako anatomy.no teraz ked budes tancovat,chlapi sa po....
stehov sa neboj,ani som to necitila,max.to trosku zastipka.
vlasti,
tak,tak,pekne oddychuj.aj mne bolo najlepsie v stoji a v sede.ked som sa dala k telke do polosedu,bolo to nepohodlne,strasne ma bolel ten chrbat a rebra pod prsiami.pripadalo mi to,ako ked som bola v 8-mom mesiaci tehotenstva a mala mi tlacila smerom hore.prave som si bola kupit sportovu podprdu.no.,predavacka ma uz pozna a hned chcela vytiahnut 75B.vravim,ze radsej "C",nakoniec som skoncila u "D".ked som platila,hovori,no asi ste viac pribrala cez prsia.takze mi to nedalo a povedala som pravdu,ze ich mam zvacsene.ved ake pribratie ze?usmiala sa a nakoniec som dobre urobila,aspon mi poradila,ze si musim postupne opat najst ten svoj strih,ktory mi bude sediet a nabuduce mi pomoze s vyberom.aj tak si myslim,ze to uz vedia vsetci v meste.

tajka99

nelina,
ano, tancujem orientalne tance, tak sa aj preto tak vytesujem, ze konecne nemusim vrchny diel vypchavat 20 timi vypchavkami. Dokonca som si na ten ucel usila vypchavky, lebo ma nebavilo ich tam strkat 20 ;-)))) Teraz uz nemusiiiiiim, ja ich uz vidiiiiiiim... Ako v tej reklame :-D
A k tomu tvaru, mne dal okruhle, ale vyzeraju ako anatomicke, ktovie cim to je. Mozno to ukaze inak, ked mi daju dole tie leukoplasty, dnes idem na vyberanie stehov, asi za dve hodiny, tak mi drzte palce ;-)

vlasti

nelina,miu miu,no praveze naschval nespim aby som mohla sladko zaspat v noci.no ja tiez sa prechadzam po byte sem tam nieco odlozim,naoijem sa cajiku a tak a sedim stale tak isto,momentalne je to najlepsia poloha pre mna.no uz som si ich videla tri krat ale uz slubujem ze az na kontrole,som hrozna co?zvedava.

nelina

vlasti,
urcite spinkas,
ty si ale nezmar.ja kymm som sa odhodlala dat po opke prvy prispevok do diskusie,ubehli 3 dni.no co,uz si kukla na prsicka?
miu miu,
lekar mi samozrejme zakazal cvicit,az po 6-tich tyzdnoch mozem zacat s lahkou aktivitou,v piatok bude mesiac co som po,myslis ze bud.tyzden by som mohla zacat trochu posilovat spodnu sact a ist na stepper?ja uz nemozem vydrzat.kedysi tu niektora pisala,ze po mesiaci zacala jemne so stepperom.co ty na to?

miu miu

vlasti ja som to tiez tak robila, ze sice som cez den oddychovala a hlavne som sa snazila v sede aby ma netahalo na spanok a dost som sa snazila chodit a daco male nie tazke robit a spat iba v noci a celkom sa mi to vyplacalo. iba jeden krat som mala taky den ze sa mi tazko zaspavalo vecer. tak myslim ze toto je lepsie ako tabletka. aspon u mna to zaberalo.