nedavno tu bola diskusia o anatomoch ci okruhlych. Tak pridavam svoj osobny laicky nazor. Nemyslim si, ze mamickam, co uz maju odkojene, davaju anatomy. To vobec nezalezi od toho. Ja osm odkojila tri deti a mam okruhle. Je to tvarom prs a hlavne umiestnenim bradaviek (na co ma trochu vplyv aj kojenie, ale u mna napr. vobec). Mne doktor nechcel verit, ze ma jedno dieta, nieto tri. Takze ak mate bradavky skor v dolnej polovici prsnikov, ked sa pozriete v zrkadle na ne, alebo dokonca su ovisnute a koncia bradavkou, pod ktorou uz nie je viac koze ako nad nou, tak by som volila anatomy, pretoze velmi zdvihnu bradavky. Ale pokial mate bradavky v strede alebo vyssie, tak jednoznacne okruhle. Tak mi to nejako aj Dr. vysvetlil. No a co sa tyka priblizenia od seba viac vzdialenych prsnikov, teda pokial vam bradavky kukaju do stran, tak by som volila stredny alebo nizky profil s vacsim mnozstvom mililitrov. (To sa inak velmi precenuje, kazda tu riesime ml, a pritom ovela dolezitejsi je profil a tvar) Pretoze vysoky profil je mozno najkrajsi, ale aj najuzsi v sirke, teda ak ma baba pred opkou velku medzeru medzi prsiami, tak som si vsimla, ze aj po opke, dokonca logicky vyraznejsiu. A cim nizsi profil, tym su implantaty sirsie do sirky, teda vyplnia opticky co najviac plochy a po case trochu povoli a prisposobi sa prekazke aj ten sval. Vsak aj svaly casom ochabievaju
:-( Je to moj laicky nazor, ked si logicky pospajam niektore info a skusenosti ;-)