Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

ninab,tajka,
nóó,pekne prsicka,tajka,ty si brusna tanecnica?podla kostymu.krasne ti do vrch.dielu sadnu.
ninab,
naozaj mas nizsie tie jazvycky,ja ich mam presne v ryhe a tiez ked sa pozriem do zrkadla,vobec ich nie je vidiet.musim si dat zrkadlo zospodu ako miu miu.no uvidis po case ako ti sadnu prska.su to tenucke jazvy,sitie je skryte a postupne vyblednu.ja mam po vybere znamienok dost takych jazviciek/aj na prsiach/ a uz to vobec nie je vidiet a to som mala sitie zvrchu a bolo dost vyrazne.urcite to chce cas kym vyblednu a pri najhorsom si ich das odstranit laserom,ak by ti to vadilo.mozno prave pre to by bolo lepsie potierat si ich tym kremom "contratube" /spravne?/ktory je urceny prave na jazvy.ale inak ich mas spravene krasne.

vlasti

no vidite baby aka som bola mimo dokonca som to adresovala aj sebe ze vlasti,bianca tak to je sila,spala som asi hodinu ale to preto ze som spala cez den takze dnes sa budem drzat a zaspim az vecer.

nelina

tajka,
suhlasim s tebou,lekar ti to vysvetlil tak ako aj mne.mozme byt radi,ze prsia aj po porodoch sme nemali az take zle. ja som tiez po 2 detoch,mam odkojene a bola som vhodna aj na okruhle.prave preto som sa ho na to pytala,ze ked je zena vhodna na obidva typy,podla coho sa rozhodne,ked to necham na neho.prave toto my vysvetlil ako tebe,ale berie do uvahy ci uz ma zena odrodene.samozrejme ze je to individualne.ja som pred opkou tiez nemala prsia vytahane,mala som ich vcelku sumerne az na sirku hrudnika a toto rozhodlo,ze mam anatomy.musel mi viac vyplnit hrudnik do sirky.mne hladal specialny profil,mam sice stredny,ale spodna sirka implosa je sirsia ako bezne implantaty ktore davaju.preto po konzultacii nevedel,ci take zozenie.ja som si pozerala zo zvedavosti na internete tento typ a je tam fakt uzky vyber.ja ked teraz vidim,ako sadaju,som mesiac po,dam ich uz aj celkom k sebe,vidim,ze je asi lepsie dat okruhle dievcatam,ktore maju pred porodom.urcite anatomy posobia po case viac sadnutejsie,vrch nie je az taky vyplneny,su velmi prirodzene.to je tiez moj laicky nazor a hlavne podla toho co vidim ako sa spravaju.

vlasti

vlasti,bianca,no mozno aj ja sa odfotim po takych troch dnoch,uvidime,no a s bolestou bianca je to tak ze urcite teda aspon podla mna nie je horsia ako porod,najhorsich je podla mna prvych 24hodin,take tlaky na hrudi akoby sa nedalo dychat takze tak,ale mna to az tak veeeeeelmi neboli mozno sa mi posunul prah bolesti a ten ma kazda ina takze to je individualne.ale da sa to zvladnut zatial to vsetky zvladli takze to urcite zvladnes aj ty.

tajka99

nedavno tu bola diskusia o anatomoch ci okruhlych. Tak pridavam svoj osobny laicky nazor. Nemyslim si, ze mamickam, co uz maju odkojene, davaju anatomy. To vobec nezalezi od toho. Ja osm odkojila tri deti a mam okruhle. Je to tvarom prs a hlavne umiestnenim bradaviek (na co ma trochu vplyv aj kojenie, ale u mna napr. vobec). Mne doktor nechcel verit, ze ma jedno dieta, nieto tri. Takze ak mate bradavky skor v dolnej polovici prsnikov, ked sa pozriete v zrkadle na ne, alebo dokonca su ovisnute a koncia bradavkou, pod ktorou uz nie je viac koze ako nad nou, tak by som volila anatomy, pretoze velmi zdvihnu bradavky. Ale pokial mate bradavky v strede alebo vyssie, tak jednoznacne okruhle. Tak mi to nejako aj Dr. vysvetlil. No a co sa tyka priblizenia od seba viac vzdialenych prsnikov, teda pokial vam bradavky kukaju do stran, tak by som volila stredny alebo nizky profil s vacsim mnozstvom mililitrov. (To sa inak velmi precenuje, kazda tu riesime ml, a pritom ovela dolezitejsi je profil a tvar) Pretoze vysoky profil je mozno najkrajsi, ale aj najuzsi v sirke, teda ak ma baba pred opkou velku medzeru medzi prsiami, tak som si vsimla, ze aj po opke, dokonca logicky vyraznejsiu. A cim nizsi profil, tym su implantaty sirsie do sirky, teda vyplnia opticky co najviac plochy a po case trochu povoli a prisposobi sa prekazke aj ten sval. Vsak aj svaly casom ochabievaju
:-( Je to moj laicky nazor, ked si logicky pospajam niektore info a skusenosti ;-)

tajka99

bianica,
nebojky, na moje prekvapenie a pociatocnu nedoveru musim povedat, ze lekari v KE su dobri. Fakt by si sa mala pokusit poslat foto, to sa mmozes aj sama odfotit (stanes oproti zrkadlu a v zrkadle vidis odraz toho co ti snima fotak, ked mas zaber pod krkom, cvak...) Vies, lepsie je raz vidiet ako stokrat pocut :-)
Zajtra idem na vyberanie stehov, tak sa len modlim, aby boli na spravnom mieste, elbo ak by ich malo byt vidno, tak to nemalo zmysel.
ninab,
myslim si, ze ti prsia este klesnu, lebo na fotkach vidno, ako mas v spodnej casti taku akoby ryhu od toho, ako ti ich stahoval leukoplast. A teraz su uz volne, tak gravitacia pomoze, neboj ;-)

bianica

Ahojte baby,
Ametystka a tajka99, vdaka za odpovede, teraz som vsak zase na vazkach. Celkom som zabudla vlozit fotku, nech mozem ist mrknut do galerky, kedze stale tu opisujete fotky a viete si poradit... Teraz uz vsak nebudesm saskovat s fotakom,lebo muz by na mna pozeral, o co mi ide...
Vlasti,maybbee
gratulujem! chcela by som byt na vasom mieste a riesit problemi po... Sice som citala tvoje mi prispevky Vlasti,ale aj tak mi neda spytat sa, ako je to s bolestou. som zvedava po kolkych dnoch budem moct aspon ako-tak fungovat.
dik