Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

Oh Vlasti, tak to potom nemas co riesit, ved to mas ako na dlani... Myslela som, ze si sami obvaz.Presne ako pises, vacsinou to takto po 3.dnoch vyzera. Normalne sa mi trasie zaludok, co to tak s tebou prezivam, ako sa asi citis a ze to uz mas za sebou a mas krasne prsia... Ked som si videla svoje na fotkach, tak som mala dost - detska velkost... a to po dvoch detoch...

vlasti

bianca,ahoj,pravze ja nie som vobec obviazana ako baby na fotkach ja mam len prelepene jazvy dolu a stiahnutu podprdu,to je vsetko.

bianica

Vlasti, nie si moc poviazana? ja by som radsej vydrzala, aspon do prvej kontroly, lebo lekar aj tak uvidi, ze to mas inak obviazane a aby nemal problemi... toto si asi nechcela pocut,ale viem o jednej babe, co nevedela vydrzat a teraz jej "stoja" silikony na dialku od seba a ma ich spadnute, este k tomu jazvy, ze vyzera hrozne. A ty si si davala tiez riadny kus, ja by som ASI vydrzala, hoci osobne som straaaaaasne zvedava ako to vyzera po tretom dni :-)

vlasti

miu miu tu podprdu mas sportovu adidas?baby a co sa deje ked idem prvy krat na kontrolu na buduci stvrtok?ci ma iba pozrie?

nelina

bianica,
prve mi prislo dotyzdna,lebo livaa mala vela prace,ale ak bude mat cas,urcite ti to posle co najskor.ktovie,mozno aj dnes,alebo zajtra.

fifiBB

ahojte dnes som poslala live nove foto,dúfam že prešlo,som tam v dvoch podprdách ale su to pusap,iné zatial doma nemám..

vlasti

bianica,no neboli to az tak hrozne ale sem tam si dam ibuprofen 600od bolesti,no ja mam dvojrocneho synceka u nasich aspon na tyzden uvidim ako mi bude,tiez je taky mojkos.teraz by som to s nim nezvladla.