Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

fifi a lucinka veeeeelmi pekne prska. lucinka tak tebe zavidim ten jarcek medzi prskami aj bez podprdy. ja ich teda k sebe nedam ani silou.

a fifi tie podprdy mas aku velkost? vypadaju krasne.

miu miu

bianica este som nevidela babu po opke ktora je obviazana obvazmy. vsetky sme boli iba polepene leukoplastmi. he

vlasti neboj sa kludne sa cvakni za tie 2 minutky sa im nic nestane. ved vidiet ze si zvedava aj ta. aj ja som sa chodila kukat do zrkadla. na chvilu iba rozopni cvak a zasa sa zapni. neboj nerozlezu sa ti pod pazuchy za tu chvilku. cmuk drzim palec aby sa ti mooooooc pacili

vlasti

bianca,no verui veru je to uzasny pocit,este su take opuchnute ale to bude dlhsie trvat ako tu niektore baby pisu co su po opke.juj moja si zlata neboj sa chvilu sa pridas aj ty,a ty ide kedy na opku?