Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

maybbee,
ale co si,jasne ze mu to vyslo,vsak je odbornika vela plastickych chirurgov sa chodilo k nemu ucit,to ti odpuchne,uvidis,vsak take prska sadaju tri aj 6,mesiacov,stale sa menia.

maybbee

sakura

dakujem,no len mohli byt aj väčšie o dost:))ja sa už teším na galerku tu a vaše cici, snád sa mi tam raz podarí tie fotky poslat:))

maybbee

vlasti,ty si super
:))))))

..a myslíš že je to opuch?? čo ked mu to nevyšlo a budem mat jednoD a druhé B..:(

sakura

maybbee
no to su teda kozy. Ved su suprove. A to jedno odpuchne a sadne si neboj. Ale fakt su paradne. Gratulujem:)

vlasti

maybbee,
no ty koky uz som videla,vsak ich mas uplne super,mozes byt rada,supis,aj muzovi sa pacia:))))))))))))))))))

maybbee

vlasti áno cz..ale musíš tam byt prihlásená.. klikni tam na pokročilé hledání daj moj nick maybbee a dostaneš sa k mojmu príspevku.tam si nájdeš galériu.