Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maybbee

vlasti

no konečnee...mám fotky..som kukla tvoje to máš krásne:))a j tá velkost je super:)riadne sa ti zmenili za ten týžden..

Livaa

Lela1
ano galeria funguje,ked chces posli fotecky mne na mail aj s popisom a podpis sa pod nickom akym tu vystupujes:)

sakura

maybbee
ale ze ved si sa bala ze su velke. Aj ja teraz hovorim ze som mohla ist do väcsich:))))) Teraz len dufam ze uz neodpuchnu:)))))

Lela1

ahojte baby
dlho som tu nebola... gratulujem vsetkym s novymi prskami.
miu
ak sem este chodis alebo ktokolvek prosim odpovedzte mi ... mam problem s jazvami.. ked sa vystriem tak na jazve (napriec) na dvoch miestach sa mi tak natahuje koza, ked sa trochu zhrbim nie je to vidno ale ked si cez jazvu prejdem prstom na tych miestach mam take hrboceky... dufam ze to neni nic vazne... Mate nieco podobne???