Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

maybbee,
mas ich spravene velmi pekne.su okruhle ci anatomy?lebo ja by som povedala ze anatomy.trafila som sa?uz je tu toho vela,nemam prehlad.

nelina

hanulik,
viem,ze Minarovjech robil aj v Nitre,no je pravda,ze neviem ako je to teraz.o dr.Mladekovi som pocula a aj citala na druhom fore,no reakcie su rozne,mam pocit ze prevladaju skor tie negativne.kamoske pred dvoma rokmi robil liposukciu,dopadla dost blbo.najskor vyzerala dobre a do mesiaca mala vsetko spat-vyslovene opuchla.ma ist este na reopku,ale este sa k tomu neodhodlala.

tajka99

maybbee,
veeelmi pekne cicuse ;-) Supeeeeeeeeer!
Vsimla som si,ze mas tiez taku modrinku na jednom prsniku, aj ja mam, to je z coho, vie to niekto? Predpokladam, ze je to zrazena krv, co nestihla vytiect cez dreny ;-/ Alebo nie? Zmizne to tak, ako bezna modrina? Dufam,ze to neostane...