Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

Kolko trva, kym dojdete do centra az kym vas daju na stol? mam prist najneskor o 7.45hod. Kolko po opke ste sa zobudili?

bianica

Cafteeee,
konecne je rada na mne!!! uz len 1x sa vyspim a zajtra o takom case som na strane vacsiny, boooze to je predstava :-)))
Ako ste sa citili pre opkou? ja som v pohode, akurat mam strach, co bude po narkoze,lebo na obed o tretej som zjedla riadne tazku pizzu, este teraz mam dost a smadi ma. Uplne mi vypadla opka a hlavne narkoza, takze dufam, ze mi nebude zle. Neviete ako to funguje v Chirmede, kolko zien denne objednavaju na opku? zabudla som sa spytat, ci som nejaka v poradi, alebo idem len sama. Nechcelo by sa mi teda cakat, myslim, ze este len tam dojde nervozita.

andulka33

Ahojte kočky, tak ja to mam o 5 týždňov, a to som si nedávno hovorila 2 mesiace aká doba..:) akurát som si vyplňala zvyšné info na objednávke na imploše. Ja som to dostala na tlačive vopred vyplnené teda gro.. aj s pečiatkou lekára aj s podpisom, a mám k tomu inštruktáž ako to objednať, tak tam idem zajtra volať do Siklienky aj kôli podprde..lebo to teda neviem ktorú..a dohodnúť sa na platbe a tak.. a Zuzulka, tebe k tomu nedali žiadne info??

zuzulka22

evkalc,ako sa objednavaju tie implose? A to si mozes objednat aku velkost chces? Alebo ako je to?Prepac ze sa pytam,ale o tom objednavani nemam ani potuchy. dik ;-)

evkalc

baby kde ste vsetky??nejak je tu ticho.. joooj uz aj mne sa to krati mala by som ist za nejake 3 tyzdne... musim objednat implose ale fakt neviem ci 350 alebo 370ml zase... to je hrozne.. idem pozriet fotky externej :-)

miu miu

evciatko ja ti musim povedat ze si implose vobec necitim, ani po bokoch ani plosne ani nijak. vobec ich nanahmatam aj ked som to skusala, mozno preto ze okruhle eurosilikony su maksie ako anatomy. neviem...ale ja ich nenahmatam, a manzel je spokojny aj s tuhostou, pekne stoja ale ie ako dve sviece ale tak nejak prirodzene, vobec su neni prehnane tvrde. ale su pevne, vypada akoby som cvicila prsne svaly.

ivja

evkalc
čo sa tej A.Timkovej týka, myslím, že nejako si musí tiež psychicky pomôcť, aby tak veľmi nežialila za prsiami. Tak si možno nahovorila, že jej tie prsia vlastne zavadzali/ ale to by do budúcna neplánovala znovu si ich dať zväčšiť..../

evkalc

baby to tu bol riadnu poplach...ale som rada ze sa to vysvetlilo

Chcela som sa spytat bab co su uz po ze ako si na nove prsia zvykli, ked tam dajme tomu predtym nic nemali a ani ich nic netazilo ako to je teraz ked tam ta zataz je ci ste si na to zvykli a neobmedzuje vas to nejak? myslim v cviceni a beznych domacich pracach atd... lebo andy timkova pisala ze je aj rada ze sa zbavila polkilovejzatazi na hrudi, ktora jejkomplikovala cvicenie, jazdu na koni a pod.

andulka33

No ahojte babeny, tak sa vám ospravedlňujem za planý poplach!!Ale súhlasím s Livou, že radšej upozorniť ak sa niečo nezdá ako to nechať tak, je nás v galérke dosť..
No, ja som si foto starostlivo uschovala v laptope, nespomínala drahému, nejak ma to nenapadlo...no a ako si včera načítaval nové foto do facebooku, nevedomky otvoril a tým stiahol toť moje proporcie do svojho profilu, skoro som omdlela, keď som tam to foto ráno zbadala..zjavilo sa pod jeho menom, samozrejme to ihneď zmazal a netušil, že sa to zobrazí medzi novým info..:( tak si viete predstaviť ako som sa cítila... viem nie je tam tvár, ale môžem vám povedať že to bolo veľmi neprijemne..a ľuďom zvyčajne také veci vŕtajú v hlave.. chudáčik tak ho to kôli mne mrzelo.. sám sa zháčil, keď sa mu tá fotka rozbalila...:)no nič, zatím to nik neokomentoval, snaď to tak ostane a vy môžete byť kludné!!