Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

ja som bola zatial len u racza,takze som este nedohodla termin,lebo chcem ist este k jednemu pre porovnanie.bol celkom sympos,len ma zarazilo,ze mi nedal ziadne informacie okrem toho,ze u mna pripadaju do uvahy len anatomicke(neviem preco-nevysvetlil),350ml,ja som chcela mensie,ale povedal,ze mi musi celu moju natiahnutu kozu od kojenia vyplnit,kolko sa tam zmesti.takze vraj 350.o profiloch ani zmienky,to som sa dozvedela az od vas.ani fotky mi neukazal,takze som jeho pracu vöbec nevidela.lenze ja som bola tak mimo,desat rokov som sa odhodlavala k tomu,ze raz pridem k lekarovi,vyzleciem sa pred nim a poviem,co chcem.tak som sa hanbila,ze som chcela len co najskör prec odtial.na druhej konzultacii budem mudrejsia;-)

zuzulka22

bratislava,mozes mi napisat aky urobil na teba dojem dr.Racz? Kolko ti navrhol ? mas u neho aj dohodnuty termin operacie?DIK

bratislava

dobre dievcata dakujem. ja sa rozhodnem ozaj len na zaklade fotografii, dufam, ze tam je napisane, ktory dr. to robil...som strasne na vazkach, kazdy ma od toho odhovara. vy ste moja jedina opora;-) dik.