Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

andulka33 vies ja sa fakt bojim tej velkosti ja to nechcem mat velke tak som objednala 300 ale neako mi to vrta v hlave,ze ci tam nezavolam na tych 325 ja som fakt strasna.Viem,ze sa to da zmenit este neaky tyzden potom posielaju implose uz na kliniku.Hovorim si,ze 300 vysoky profil na moju postavu musi byt dost no a teraz mam B a potom chcem plne C.No a Vieden zvladnem za 4-5hod som z LM ale to aj s pauzami lebo nosim aj psa ja sa totis bez neho nepohnem ani na krok.Musim sa spytat doktora ci sa mi tam nemoze dostat neaka infekcia lebo on aj spava so mnou.A ty si dobra 15kg kufor manzel ti pomoze nie?24 mam tie predoperacne tak dufam ze vsetko bude ok lebo som neaka prechladnuta.

externa

bibianka aj pre ostatne....kontakt na Dr.Trsku....www.plastickychirurg.sk....su tam vsetky info,aj ako sa starat o jazvy,aj gely su tam popisane a atd....
vela stastia!

gratulujem novym kockam!!! skore uzdravenie!

andulka33

..a aké imploše si si nakoniec objednala? Dúfam, že tých 325, to bola myslím horná hranica u teba, teda ak si dobre pamätám..

andulka33

..vieš čo moja, no ja nejak nestresujem len počítam dni..a sem tam sa zamyslím čo robím, ale nechcem sa zbytočne strašiť..zatiaľ..:) asi to príde samé..
no a letím hneď po stehoch 20teho do Londona pozrieť kamošku a potom 23. sem domov do Írska.. letenky vychádzali fajn, tak som to nakombinovala... som zvedavá ako budem ťahať ten 15kilový kufor a príručnú...tak to bude zábava... asi ako slimák..nnno..uvidíme.. baby na niektorých fotkách po 3 týždňoch už vyzerajú celkom zdravo, či?? /sa utešujem/
No a ty za koľko spravíš Viedeň? Od nás sú to také 3 hodinky, keď som chodievala do Passau do školy vychádzalo to takých 5 hodín, ale to je podstatne ďalej,snažím sa to odhadnúť, snáď to zvládneš, jedna dobrá kamoška mi vravela, /tiež od doktora Červeňa/, že po týždni odšoférovala Blavu hore-dole, ale horko ťažko..a dodala že sa to samozrejme od nás neočakáva..

mops

Andulka33 tesim!!!!Ale ja sa stale bojim ci som si dala dobre ml a profil.Stale len citam,pozeram fotky a porovnavam.Uz som objednala aj implose aby som tolko nevymyslala.A na druhej stene,ked vidim tie fotky co vsetko sa moze stat tak sa fakt bojim.Ale 7 je moje stastne cislo ja ho mam fakt vsade od datumu narodenia po obciansky,pas....tak si vravim vsetko bude ok.A ty kedy po OP sa vracias spät do Irska?Ja by som chcela tak po 3tyzdnoch uz odsoferovat spät do Viedne tak uvidime.A ty ako tiez stresujes ako ja alebo si v poho?

cica666

sakura
ano, rozmyslam o druhej konzultacke
a s fifi bb som si aj pisala na mail a pytala som sa jej na miery pred a mala ich take iste ako ja, len ona ma 177 vysku a ja 164, tak to je velky rozdiel.
Trska mi povedal, ze na mne by vyzerali vatsie uplne neprirodzene, tak preto mi navrhol take ml.

andulka33

A gratulujem pooperačným babám :)
Romika a Sisaaa!!
Dúfam že sa rýchlo zahojíte!

..baby ja porát klikám a porovnávam...

andulka33

ahojte baby :)
fuu ako ste sa od včera rozpísali, nestiiiham to čítať,

bratislava
ten Burgenland ti ticho závidím, pamätám si to z detstva - dosť.. Poznáš Feriendorf Pannonia?? Predpokladám,že áno :)
trávila som tam prázdniny, dolnú časť Rakúska mám veľmi rada, najmä v lete..Neviem čo tu v tom studenom Írsku robím!!!

mops,
už len 29 dní!! :)) tešíš??