Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

A este co sa tyka Cervena, praveze on sam mi najprv povedal 300 a sestricka sa tak divne pozrela, ze ci to mysli vazne takej chudej a on na to, ze "samozrejme, dokonca dame aj 325". Tak som bola mierne v soku. Zlakla som sa ze to je vela. Ale teraz mam zase pocit po vsetkych diskusiach aj na omlazeni, ze to je malo

mops

ketrin11 pocula som,ze cerven dava radsej mensie no neviem ja ho nepoznam.Ja idem oproti doktor Pikula.Povedal,ze pre mna maximum 350 a to,ze uz bude neprirodzene.Ale to zavisi aj od toho aky mas zaklad.Mas uz deti?Ja este nie takze nemam tolko koze ako tie co uz kojili.

ketrin11

externa, prosim ta mozes mi este napisat koko merias? Citala som, ze mas nejakych 47 kg, co je asi ako ja.Lebo sa neviem stale rozhodnut pre velkost implantatu. Kolko si si davala ty a aku velkost si nosila pred opkou?

ketrin11

mops, tak to sme asi rovnake. Ja mam 170 cm a 47 kg, pod prsiami 69. Mne sa tiez pacia na takej chuduckej pekne trojky a preto sa bojim, ze 325 bude malo. Ja idem k Cervenovi v maji. Rozmyslam ci mu este nezavolam, aby sme vyskusali tie 350ml

mops

ketrin11 ja mam 50-51kg a 173cm ale ja sa citim fajn tak akurat.Dokonca by som chcela este zhodit mne sa to tak paci ked je baba chuducka a ma prsia aspon 3.Moj priatel si mysli,ze mi sibe(sorry ja nemam mäkcene).A ty mas ake miery a kedy mas opku? externa to bude super dakujem.A jasne,ze sa mozme niekedy stretnut.moj mail je marcelamopsi@yahoo.de ozvem sa ti neskor musim utekat do roboty.Prajem vsetkym pekny den dneska je tak krasne von

ketrin11

ahoj mops,
chcem sa len spytat, kolko vazis, ked hovoris, ze si vyziabla,:) Ja mam tiez navrhnute 325 pod sval a tiez sa toho obavam

externa

mops-napis mi na mail...martina1311@centrum.sk,a poslem ti foto pred aj po.....
a môzme sa aj stretnut ak chces,ved aj ja zijem vo Viedni....

mops

externa citala som,ze mas 320ml a ze si velmi chuda.Chcem sa spytat mas teraz C alebo D a mala si neaky zaklad?Lebo mne kazdy vravi,ze som vyziabla preto sa bojim tych 325ml.Inac galerku si nemozem pozriet ja tam stale nemam svoje foto.