Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

niquei

Ahojte, včera som bola už aj ja na vyberaní stehov a konečne som si videla nové prsia, zdajú sa mi obrovské a to už na nich nemám ani opuch, ale sú úžasné a som rada, že som si dala to maximum čo sa vošlo ako mi radila sakura...Díky moc sakura :-))

sakura

bianica
no mne ten leukoplast zisiel dole sam. A co sa tyka tych pupacikov - aj ja som mala a davala som si na to nechtikovu indulonu. Pomohlo mi to...

ketrin 11
mops
presne taketo stavy som mala aj ja. Non stop na nete - oci ako angorak a uz mi z toho sibalo.........

bianica

no citam o soferovani, tak neviem, ale dnes som soferovala druhy krat, kratucku trasu pre dceru do skoly a musim vam napisat, ze pre lavy prsnik je to riadna makacka a to sa snazim soferovat ruckovanim, aby som ho co najmenej namahala. Prava strana je ovela lepsie, no urcite by som neriskovala ziadne dlhsie trasy, ale to su len moje pocity, snad bude vasa rekonvalescencia lepsia a nebudete mat problem

bianica

Dnes je to druhy tyzden. No a dr by mi poradil, ale pre mna je lepsie, ked mi tu baby napisu, co oni osobne skusili a co pomohlo, predsa len osobna skusenost je nieco o inom a ku dr sa dostanem v piatok, kedy idem vybrat stehy a do vtedy sa mi na to lepidlo nachyta vsetok prach

ketrin11

mops, To som rada, ze som nie je sama co si pripada sibnute. A to ma to caka az v maji. Neviem si predstavit, ze co budem robit mesiac pred opkou. Nic nerobim len kukam na fotky. Teraz dokonca rozmyslam ci to nerisknem na 350. Nevies, ci je to mozne len zavolat doktorovi alebo sa mu budem musiet ist zase ukazat?

bianica

Ahojte,
chcem sa spytat bab, ktore ste po, ako ste zmyli to "lepidlo" po naplastiach. Vcera som si dala dole hornu naplast, lebo sa mi zacali robit pupaky, osprchovat sa este nemozem a neviem si to nijak zmyt. A co ste si davali na pupaky? zevraj su to potnicky a pomaha detsky puder, ale este som to neskusila.Dik za kazdu radu

mops

ketrin11 ja mam to iste stale len citam vsetky fora a uz mi ztoho sibe.Raz sa mi to zda malo a potom zase vela.A kedy mas termin opky?

ketrin11

A este co sa tyka Cervena, praveze on sam mi najprv povedal 300 a sestricka sa tak divne pozrela, ze ci to mysli vazne takej chudej a on na to, ze "samozrejme, dokonca dame aj 325". Tak som bola mierne v soku. Zlakla som sa ze to je vela. Ale teraz mam zase pocit po vsetkych diskusiach aj na omlazeni, ze to je malo