Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

niquei

sakura, ďakujem za radu a budem skúšať túto noc a potom dám vedieť :-) a ja som nemala odvahu poslať foto do galérky pred, lebo to bola hrôza...

mops

andulka33 ja neviem co stym je neako to tu blbne uz som poslala 2 prispevky a su prec.Mas pravdu moj implos ma 4.4cm a ten tvoj 4.5cm to je fakt malinkaty rozdiel.A aku velkost ocakavas po opke?

andulka33

jaaaj nejak mi blbne net..odoslalo ešte raz..
mops, ale veď to ja iba tak skúšam zo zvedavosti :) to iba približne, a tiež som študovala na eurosilicone.com tie rozmery implošov.., môj má myslím 4,5 na výšku a na šírku asi rovnako ako tvoj.

andulka33

a mops,
aké milé čítam, že manžel mi pomôže.. ja ešte namám manželaaaaaaaa :) iba kandidáta na manžela, hádam v dohľadnej dobe...keď tým chlapom to tak trvá ... horšie je, že v tej mojej prestupnej stanici sa asi budeme naťahovať s tými kuframi iba s kamoškou :(

mops

andulka33 tie pokusy robim aj ja ale to je celkom ine,lebo ten gel je predsa tuhsi.Ja som si pozerala velkost mojho implosa tada300mlvysoky profil a je to na obvod 11.4cm a hrubka 4,4cm. ketrin11 ty mas opku az v maji bude ti asi dost horuco v tej podprde.Kamoska si davala tiez v maji a strasne nadavala musela chodit naobliekana aby jej nebolo tu podprdu vidno. sakura a ovplivnilo ta toto forum neako myslim velkost implosa a tak.Alebo si sa spolahla na doktora?

sakura

niquei
no mna to tiez pobolievalo po tych bokoch. A to dost dlho. Aj ja si myslim ze to bolo z tych drenov.
No v tom polosede - sama uvidis ako ti prska dovolia. Ja som spavala dost dlho na chrbte - a aj spavam. Na bruchu malokedy a ked na boku tak si jednou rukou chytim prsko na ktorom tak bokom trosku lezim - si ho tak podopriem...

niquei

sakura, áno všetko v poriadku, aj doktor mi ich včera obzeral, že vyzerajú moc dobre a ako tak poslúchajú, len na bokoch trošku pobolievajú, tak neviem, či to môže byť ešte podráždené z drénov alebo čo, ale aj napriek tomu sa z nich vytešujem :-)) A ozaj nevieš mi poradiť dokedy treba spávať v polosede?

andulka33

a mops,
aké milé čítam, že manžel mi pomôže.. ja ešte namám manželaaaaaaaa :) iba kandidáta na manžela, hádam v dohľadnej dobe...keď tým chlapom to tak trvá ... horšie je, že v tej mojej prestupnej stanici sa asi budeme naťahovať s tými kuframi iba s kamoškou :(

andulka33

ahojte všetky baby :)
tak aj ja sa poslušne hlásim v klube pošahaných... ja mám to isté,včera zase domácke pokusy...no mops takže ty si ďaleko vyššia skoro 10 centy odo mňa, a aj ďaleko štíhlejšia, ale keď píšeš, že máš už teraz základ B- tak to budeme na tom podobne, lebo ja ani to B nemám.. no a

ketrin11

mne Dr. Červeň nechcel dovoliť 350, ale to isto aj pre moju výšku, ak máš ty 170 tých 350 bude asi na hranici keď si taká drobunká, ono to asi fakt vyzerá inak na takých chudučkých babách aj ten obvod máš menší asi ako väčšina báb, nie? Neboj bude to pekné, ja som videla kamošku od Dr. Červeňa, a kraaaaaaasna práca!! Dostala iba 300 mala už nejaký základ..asi menšie B a vyzeralo to úplne prirodzene!! Aj preto som nemala pochýb zavolať mu.

mops
s tým havom to poznám, ja mám doma havicu :) a je pomaly tak veľká ako ja a keď som doma doma tiež so mnou niekedy spáva :), ja si nemyslím, že by ti to mohlo uškodiť.. ale pre istotu sa popýtaj..