Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

ketrin11

no ja som to včera spomenula pred polovičkou a ostal taký zvedavý, tak sme plnili sáčky spolu a potom som to tam narvala a naschval ma stískal a celá som bola od vody....na kompletku ako na velkú noc...:)) páči sa mi ako to všetko vníma, som rada že vie o čo ide, v podstate má to isté info čo aj ja:)

ketrin11

ahoj Ifka. Neviem ci si nahodou nepisala aj na pod nickom Ivana aj na www.zzz.sk pisala som ti tam ze 21.5, ale chcela by som aj skor

ketrin11

baby a co sa tyka tych expertov doma. Tak to robime asi vsetky. Myslela som ze som len ja taka posahana a ked som to vcera skusala pred kamoskou, sa mi smiala, no zachvilu neodolala a narvala si ten mikrotenovy sacok aj ona, hihi

ketrin11

mops,
ani mi to nespomynaj. Chcela som uz teraz, ale som nevedela, ze Cerven ma taky naval. Povedal vsak, ze sa obcas niekto odhlasi a ze da vediet, takze mozno to bude aj skor. Neviem si to ani predstavit, ako to v to teple zvladnem:)

andulka33

mops
nooo, Dr. mi povedal rozdiel 10 cm teda okolo 91cm /vraj ako missky..už som to tu spoínala /teda 75C.
To by som bola very happy, ale nechce sa mi to verit, ze to bude az C-čkový košík.Ja som sa vždy smiala s babami, že majú kolenačky:)) a už som to obzerala v obchoďáku, vešiaky zo spodným prádlom majú teraz taký účinok ako ten ring v pánovi prsteňov.. :)))))