Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

matiska, tak som teda volala Cervenovi a zmenila som si velkost na 350ml. Ani ma nepotreboval viediet, povedal, ze ke znesiem 325 tak 25ml je taky nepatrny rozzdiel, ze znesiem aj tie. A retro mi nechal tu istu. Tak sa tesim. Ty si sa ako rozhodla?

ketrin11

dominique, a pred operaciou si mala kolko cez prsia?? tusim mas 325 gulate, vsak? kolko ti to spravilo cm?? Inak gratulujem, mozes byt spokojna. Cerven ma fakt zlate ruky

dominique

mops - Ako dlho si po operacii?
Ak si prve dva - tri tyzdne, tak je to normalne, ze je jedno vacsie ako druhe.
Ja som to mala, ako som spominala, prve dva tyzdne. Lave bolo viditelne vacsie ako prave a potom sa zmensilo na velkost praveho (lebo zmizol opuch!).
Nebooooj, je to len opuch, fakt...

bambi - gratulujem k uspesnemu priebehu operacie! tesim sa uz na fotky:) Nechaj si vsak cas, podstivo nos podprdu a aj pas. Ako dlho ju mas inak nosit? Mne povedal Cerven, ze 3 tyzdne, ale zda sa mi to nejako malo.

evkalc - mam 89 - 90 obvod cez prsia. Ale ja mam ine implantaty ako ty.
Uz si si kupila novu podprdu? Sedi Ti to 75 C?

Inak, do kedy po operacii sa budu prsia zmensovat? Mne by uz aj stacilo, som 22. den po operacii a dufam, ze uz mensie nebudu...

evkalc

bambi - tak super ze si si dala 435 ml.. mne sa zdali tie moje 360ml ze su velke ale nie teraz ked odpuchli aj ja lutujem ze nie su vacsie ale to asi kazda... ale aspon tych 405 ml som mala dat. som zvedava na foto

evkalc

dominique - a prosim ta ty mas kolko cez prsia? myslim cez bradavky.. viem ze pod mas 72 ako ja tak preto sa pytam. ja mam cez tak 88-89 ked som dnes lepsie premerala.

marja

ahojte, takze hovorite, ze sa mam tesit na stravu v SNOP?sakra...to znamena co?cize zobrat si so sebou kopu jedla?:))))hej aj ja si budem doplacat 2 noci tam....a je to 2postelova izba s WC a kupelnou na izbelebo pre mna je to dost dolezite kedze na WC chodim kazdu pol hodinu.
a ked mi daju maximum do jedneho tak sa mi bude dlhsie hojit ako druhe?ci ako to mam chapat?a bude inej velkosti?trochu sa bojim...ale snad Trska vie co robi.

mops

Domonique dufam ze mas pravdu a fakt sa to spravi.Dnes som sa normalne rozplakala ako mala pred zrkadlom,ze to lave je take vätsie a stale boli.Inac ja som nemala ziadne modriny a dufam,ze je to opuch ono je to vätsie pod prsom a z boku.Normalne som uz myslela,ze ci sa mi tam nerobi ta kapsula a budu ma musiet znova rezat.Ja som tolko toho citala o komlikaciach az si uz vsetko nahovaram.

ketrin11

evkalc,
mas ich spravene na 1tku, ja by som na tvojom mieste vobec nerozmyslala nad ziadnou modelaciou. Vyzeras fakt SUPER

kozenka

bambi gratulujem a teším sa na fotky :)
andulka, sú náááááááááááádherné :)
aj evkalc-tiež si myslím, že modeláciu nepotrebuješ :)
chválim prská všetkým kočkám, super super!
ja mám rez pod pazuchou, som necelý mesiac po operácii a tielka v pohode nosím, vôbec to nevidno, kým by som naozaj nedvíhala ruky vysoko nad hlavu :)
sakura, ak chceš, kukni si moje fotky, či vidíš rezy :)