Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

dominique, dokonca mi da 350 a aj tak mam 70B, a bojimsa ze ma udusi, hihi.
A co sa tyka toho spania na boku, tak zevraj niektore baby uz po 14 dnoch tak skusali spat. Len mne sa to zda aj tak (pre mna) neuveritelne dlho

dominique

evkalc - nemas ich male! Sa ti to zda, lebo mas anatomy. tie maju uplne iny tvar ako moje gulate. Ja aj keby som chcela väcsie, tak mi ich lekar neda, lebo toto bolo moje maximum. Lepsie mensie a pekne ako velke a s popraskanou kozou napriklad, alebo so zdeformovanymi oblukmi...
Uplne ale chapem tvoje pocity, pretoze ja mam tiez pocit, ze ich mam male:D Ale tak nedeprimujem sa, lebo je to stokrat lepsie v porovnani s tym, co som mala predtym! A ty mozes byt tiez nadmieru spokojna, pretoze tvoje prsia sa nedaju porovnat pred a po! Akoze fakt super!

evkalc

ketrin - a ja mam 360ml vysoky profil a mam retro len 75 A... tak mozno je to rozne cislovanie lebo vy s dominique mate este menej ml aj ked sice ine implantaty ale to nemoze robit velky rozdiel..

evkalc

bambi - asi od dva tyzdne po opke mi zacalo byt uplne super, teraz som iba 2,5 tyzdna po.. neboj to rychlo prejde... a trska musim mat ine cislovania tychpodprseniek podla mna lebo nie je mozne ze by 435ml robilo rozdiel 3 cisel na retro podpresenke... ja mam 360ml a mam 75A tak som bola velmi prekvapena ci si pisala ty..

dominique - ja mam niekedy aj depku z toho ze su male.. podla mna su moje maleee. a ledva ledva mozno budem mat 75C.. a nechapem ved tam mam 360ml do frasa. v tricku z boku ich mam velmi male v retro podprsenke...

dominique

ketrin - no, spat na boku som este neskusala, ale aj mna to na chrbte zabija. Ako dlho mame spat na chrbte? Ja som vzdy spavala na bruchu:(
Mas mat 325 ml a dal ti retro len 70B?

Fuha, sak sa ani nenadychnes:D Skus si to potvrdit, to sa mi nejako nezda:(

Hej, na leto sa uz velmi tesim, konecne sa budem dobre citit v plavkach a nie ako plocha hruska:)
Dnes mam inak kocky premieru, mozem si dat dole retro uz:)))

Mandy72

bambi1,
aj ja som bola v SNOPE a tiež sme boli dve na trojposteľovej izbe.Bolo to v pohodke, mám novú kamošku. Sranda ako sa človek zblíži, keď rovnako trpí. Tiež sme boli o jednu noc naviac. Potom prišla ďalšia kočka, tak sme chvíločku boli tri, ale nemôžem na SNOP povedať nič zlé ( až na niektoré sestričky, ale našťastie sme s nimi neboli dlho ). Takže okajček

ketrin11

dominique, vobec nevyzeraju male, praveze naopak. Zda sa mi ze ti tych 325 uplne sadlo. Sa musis tesit na leto, vsak?? Prosim ta, uz si skusala spat naboku?? Ja som si to dnes chcela natrenovat na chrbte a je to pre mna zabijak. Neviem ako to vydrzim....

bambi1

marja
izby v snope sú 3 posteľové(ak nechceš 1 posteľovú), každá ma vlastnú kúpelku s WC, v ten deň sme boli iba 2 operované, tak sme tam boli iba my.strava je biedna, ale nechutilo mi jesť, vzala som si keksy BEBE a viac fliaš vody. Som rada, že som tam bola dlhšie, V pond. ráno ma operoval, odišla som vo štvrtok, keď mi už bolo celkom fajn, v utorok by som to ťažšie zvládla(1. noc je v cene, ďaľšie sa doplácajú).

dominique
fotky nahodím hneď ako to bude možné, v stredu mi ešte vložil do podprsky veeeľa vaty, a ešte ma stiahol elastickým obväzom, až dnes si to mám odviazať, aby mi to menej krvácalo, zle sa mi dýcha, cítim sa ako chrobák v pancieri. od dnes už mám mať iba retro, nonstop 6 týždňov, ale tá je v poho, netlačí - mám 70D.

evkalc
máš ich krásne, dúfam, že keď ma odlepí úplne budú také pekné tiež...
odkedy zvládaš také bežné činnosti okolo detí, ja zatiaľ seba mám problém obliecť, deti už vôbec.

dominique

ketrin - netusim kolko som mala predtym cez prsia, ale mozes ratat s tym, ze ti to spravi takych 8-10 centi...
no, tak ty znesies aj tie 350. Ja by som si ich nemohla dat, pre mna uz bolo aj 325 moc ako on hovoril max.
Dakujem, som rada, ze sa pacia. Niekedy mam ale taky pocit, ze su male. Co som si vsak vsimla, kazda baba po operacii ma taky pocit:D