Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mandy72

danculikXXX
určite sa neboj väčších, ak ti to telo dovoľuje. Ja mám vloženie spolu aj s korekciou, všetko cez dvorec a som spokojná.Skôr by som nebola, keby mi vložil iba implantát. Bola by som spokojná iba chvíľku, lebo časom by mi prsia klesli a hlavne by to bolo vydieť ako by šli dolu bradavky

dominique

Suhlasim s evkalc...Ja by som sla na tvojom mieste na navrhovane maximum. Kazda po operacii tvrdi, ze sa jej zdaju male, tak aby si potom nemala tiez soky..

A aj v druhom bode s nou suhlasim:D
Velmi by aj mna zaujimalo ako sa prsia po case zmenili...Neviem, ci sa moje este budu menit, zacala som 4. tyzden od opky.
Snad teda uz nie, lebo sa desim pripadneho (dalsieho) zmensenia:(

evkalc

ahojte
danculik - a mas fotku v galerke?? ja mam 360ml ale teraz by som dala urcite 400ml.. boli by sice take vacsie uz a viditelnejsie ze su to silikony ale aj tak by som urcite brala radsej viac. mne sa dvorce nenatiahli a mala som ich po kojeni tiez riadne vytahane. a teraz ich mam pekne urcite nie vacsie.. dufam ze sa to nezmeni.

baby co ste uz davnejsie po opke hodte foto ako vam teraz vyzeraju cici... som velmi zvedava ze ako sa vam zmenili po case, ako sa menila velkost a tvar od operacie

danculikXXX

Caute baby!
Tak bola som na konzultačke u Dr. Červeňa - veľmi príjemý!!! Dohodli sme sa na 350ml anatomické vysoký profil pod sval rez pod prsiami. Ale teraz rozmýšľam, že dám asi aj väčšie, povedal že by sa tam vošlo aj 400! Vy čo už máte hotové kozenky čo hovoríte, dať väčšie alebo ...? Chcela som rez dvorcom a rázoveň aj zmenšenie,ale odhovoril ma, že sú potom nepekné jazvy. Len neviem, či sa tie dvorce ešte viac potom nenatiahnú! Už teraz mám fófiu, že ich mám veľké! Aké máte skúsenost? Termín na opku mi dal 24. 6. Nejde náhodou tiež vtedy niekto?

dominique

ketrin11- Vysledky predoperacnych vysetreni donesies v den operacie. Sestricka ich potom da anesteziologicke aj s tvojou zdravotnou kartou!

ketrin11

dievčatá, ktoré ste bili u Cervena,a ko je to s predoperacnymi vysetreniami? Kolko dni pred okpou ste ich museli zaniest do Novamedu?

bibianka

ahojte baby,
chcem sa opytat, ako to ze jeden Dr.dava dreny a iny nie?? kde ten odpad vlastne v druhom pripade odteka? myslim,ze aj to je dolezite pri rozhodovani sa,nie?

dominique

mops - ja ta totalne chapem! Ja som mala to iste! Mala som lavu stranu o nieco väcsiu ako pravu a tiez som sa bala, ze sa to nezmensi, ale zmensilo sa! Ani neviem ako a kedy, ale slo to! Urcite to pojde aj pri tebe! Nezufajme kocky. Vela vecich vyzera divne, ale su normalne. Ja mam napriklad vyskocenu slachu na pravej ruke tak, ze nemozem dat ruku celkom k hlave, len do upazenia, ale zevraj je to normalne a casom sa to uvolni:)A uz sa aj to upravuje, tak cakam, kedy to celkom zmizne:)

mops

dominique dufam,ze mas pravdu a ono sa to vsetko spravi.V utorok budu 3 tyzdne co som po opke.Dost ma to trapi preco tu jednu stranu mam vetsiu.Volala som dnes doktorovi a vravel ze je este skoro aby vedel posudit ci tam nieco je.Vraj ten sval moze inak reagovat na lavej strane tak uvidime no a za tyzden mam prist na kontrolu.A tie retro co spominate ja nosim 70B pri 325ml a fakt som myslela,ze sa ani nenadychnem,ale casom povolila.

ketrin11

baby, fakt nemusite mat depku z toho ze su male. A dominika ma pravdu, treba si povedat, ze vzdy je to lepsie ako predtym:)))