Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

lolo

ako pise ihla,niekto dreny pri augmentaci dava a niekto zasa nie.a aky je v tom rozdiel?neviem povedat,ake je to,ked dreny su,lebo som ich nemala,ale zijem,vsetko sa hojilo ako malo,ziadne komplikacia a prsia mam krasne,takze tak...a to aj bez drenov.

bodynka

Martinka no , ale mam aj tak obavy, aj ked neviem z coho. Marsal pise mejli tak odmerane :( Snad mi to vide u neho.
Aj teba som sa chcela nieco spytat ale uz ma nenapadne ze co,...

martinka54

bodynka
to mas super cenu, skoda, ze ja som nemala moc na vyber a tolko som platila, ale ti poviem, ze nelutujem, lebo vyzeraju uz teraz fantasticky

bodynka

K Marsalovy. Vybrala som si ho pretoze je kumne najblizsie. A nato ze robi s mentormi ma cena opky ma vist - ako on pisal. do 2000 eur