Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

teraz uz idem sama na zachod,aj polievku som zjedla,inac nemozem nic. idem spat. a rozmyslat,ci mam skriabat steny alebo skocit z okna. co viac pomoze???

bratislava

vcera ma nechali cakat do druhej, uz som bola tak dehydrovana, ani naladovku mi nedali, i ked som si ju stale pytala. este z operacky som im chcela ujst...
no to prebratie bolo najhorsie, nenormalne bolel chrbat, nemohla som dychat,vysusena jak hovado, stale som len na hodiny pozerala, ze kedy sa budem moct pohnut. to lezanie na jednom mieste bolo hrozne. dnes rano som sa postavila,ale odpadla som,strasne motaky,tak zase do postele a ked som uz chcela odist, tak pri vychode som zase odpadla,tak naspat na izbu a potom ma odviezli vozikom do auta...

bratislava

tak som tu dievcata, dakujem vam za podporu, prezila som to, ale trieskam si hlavu o stenu... bolo mi toto treba?
no lebo na bolest som bola pripravena, ale toto predcilo moje ocakavania...
ale ja som hovorila, ze moj prah bolesti je velmi nizko (((

lolo77

tak mozno to niekto vie vycistit bez drenov a niekto tam tie dreny radsej da.. je to asi individualne, ved aj ja poznam vela ludi co nemali dreny..a ziju, maju krasne prsia..a vsetko je v pohode, preto som sa pytala. :-) baby zavidim tym co to uz maju za sebou, a mihalicke ktore to uz asi tiez ma za sebou :-)

bodynka

Ja neviem ale sestra tvrdila ze aj pri prsiach.. Ale oni zas mozu patrit do tej kategorie ktora proste dava dreny.

barbora10

bodynka

mne prska pekne odpuchli aj bez drenov a pri abdominoplastike dava dreny aj červen to je samozrejmost.pri operacii brucha je to ovela potrebnejsie si myslim,lebo to je zlozitejsia operacia.

bodynka

Martinka este ma nenapadlo :( :DD
Dreny by podla mna mal davat kazdy. Kam odtecie potom ta krv? Mne sestra rozpravala ako u nich jeden muz po plastike brucha si tie dreny asi vybral ci co a cele brucho mu zdulo, a potom mu noznicami otvorili ranu a vytlacali tu krv-odpad.

martinka54

zana
ja som na tom podobne, ked sa nahodou v noci zobudim, musim sa poprechadzat, lebo mam tlaky v prsiach a som stuhnta dost

zana7

ahojte

mihalicka drz sa :-))) ako to rychlo ubehlo a dnes to uz budes mat za sebou.

baby, prosim vas co mate po, vy to tak vsetky dobre znasate, ja velmi zle spim, v noci som velmi stuhnuta, aj zaspim, ale ked
sa zobudim, uz nezaspim. ja aj velmi tie svaly citim a take napatie dokedy ste to citili tak velmi aj cez den? inac sa tak celkovo dobre citim.