Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inanitka

diky moc,ešteže som sa spýtala,lebo by som to tak spravila,inak gratulujem,už to maš za sebou,ako zvládala pooperačné stavy?

inanitka

martinka54
to važne? ja som objednana na tetovanie 19.4. a opku mam 30.4. budem sa musieť asi preobjednať,kolko po opke budem asi schopná vykonať to tetovanie?

martinka54

inanitka
nedavaj si, ja som mala ist na pretetovavie tiez asi tyzden pred opkou a doktor mi to zakazal kvoli infekcii. vravel, ze nahodou sa mi to obocie zapali alebo nieco podobne a mala by som mozno problem aj implantatmi. mne to vyslovene neodporucil.

inanitka

ahojte babeny,myslíte že by bol problém si dať 10 dni pred operáciou prs vytetovať obočie? myslíte že je to problém? lebo ja som raz čítala že na operácií nesmie byť žiadna rana na tele,tak som sa zlakla...poradte prosim

martinka54

ahojte
baby v noci som tak zle spala, vsetko ma bolelo a to som si myslela, ze bude uz lepsie. vcera som moc behala s malu po detskom ihrisku a sa mi to v noci oplatilo. taka som blba len to silim, ale ked mi to nedalo, tak mi ta moja princezna chyba.

ihla

tak bratislava

pekne ibalginy alebo co to treba a lezkat a oddychovat ;-) uz som asi len ja na rade a sme kompletne.

a potom tie novsie baby

martinka54

bratislava
a podla mna to nejde ci mladsia ako starsia, ale aky mas prah bolesti. ja som rodila rok a pol dozadu cisarsky a to som si povedala, ze nikdy viac a preslo ma to asi po pol roku a po prsiach som si povedala, ze by som si to zopakovala.