Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bratislava
vitaj na druhej strane. je mi luto, ze ta to tak velmi boli. ja som to znasala celkom dobre, pokial som mala nieco od bolesti. neboj prejde to, pre mna bol taky 4-5 den zlomovy a je mi uz celkom dobre, len sa hned unavim. skoda, ze ti nedali tu oblbovacku urcite by si to lepsie znasala a bolo by ti to skor vsetko jedno. mne zapisala az moc dobre, isla som ako blbecek na salu. :-)

zana7

bratislava gratulujem, fakt to uz bude lepsie :-))
skoda,ze ti nedali ten oblbovak, to by ti urcite pomohlo,tak nech si cim skor fit.

bratislava

no uz je lepsie, len nevladzem lezat, ani sediet, ani chodit, tak stale menim polohy...
ihla je mi luto, nechcela som ta nastrasit, ale mna ber trosku s rezervou, lebo ako sme uz spominali, mna bolel aj nos a teba vobec nie, tak som si ista, ze aj prsia lepsie zvladnes ako ja! ta kocka co lezala so mnou bola uplne v pohode, sestricka povedala, ze to asi preto ze je o desat rokov mladsia,lepsie znasa bolest. neviem,ale potom som aj ja chcela byt hrdinka a odpadla som:-( no ale ty si tiez mladsia, pre teba to bude uplna pohodicka, uvidis;-)
teraz som si dala tbl od bolesti a skusim ist spat, keby som tak mohla prespat aspon dva dni...

carol

bratislava ahoj :),

musis vydrzat, najhorsie mas za sebou a krasne leto pred sebou ;). neskac, nedriap, daj prasky a oddychuuuuj kolko vladzes.

ale opisala si to vsetko takmer identicky, normalne som sa vratila 6 tyzdnov spat.

lolo77

bratislava vydrz to.. tiez si myslim ze po par dnoch uz bude vsetko dobre..a budes sa tesit ze mas nadherne prsia :-)

ska38

Ahojte kočky,
Bratislava, VITAJ!!!!
tak si to zvládla.Oddych, relax, pekne spinkaj, daj si tabletku od bolesti a zotavuj sa.škriabať steny a skákať z okna nepomôže, zbytočne by si mala iné bolesti.To si im odpadla?! žena hlavne pomaly, žiadne rýchle vstávanie z postele.Bolesť chrbta bola u mňa hrozná, problém bol, že som sa za prvé dni nedokázala z hlboka nadýchnuť.len také letmé dýchanie.
Mihalička, už si asi na izbe,moja drž sa!
Vitaj na druhom brehu!

bodynka

Bratislava neboj, za par dni povies ze by si do toho sla znova. Drz sa nam a s tym vyberom zatni zuby a vydrz to. Myslime na teba

bratislava

dakujem vam vsetkym,ja som na vas tiez myslela na tom stole, triasla som sa ako osika, len tak ma napadlo,ze tam niekde su dievcata,ktore mi drzia palce a cakaju co napisem...