Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Bodynka,
super, že si poslala foto, to už je len krok k tomu aby si poslala aj foto PO.
Vlasy som si umývala včera a to bol 5. deň po operácii.

mihalicka

Kappa,
tlaky myslim že ani nie, skorej by som to nazvala pocitom po riadnej svalovici a v ľavom prsku mi sem tak tak čudno akoby trhne alebo ako to nazvať. Ale to všetko prejde.

bodynka

Caute babulky.
Martinka tak prijemnu kontrolu zelam .:))
Ihla, odratavaj pekne uz sa ti to bliiiziiiii .Tesim sa s tebou.
Kappa , mas ich peknucke. Ale preco len tak malo ml??
Mihalicka kolkaty den si uz po ze uz sama umyvas vlasky??
Dnes som poslala aj ja livke foto.Snad ma priatel nezabije... Pri foteni som zistovala ze moje prsia sa mi uz tusim vobec nepacia:( hmmm

kappa

mihalicka no vobec by som nepovedala ze mas gulate su velmi pekne uplne ine ako tie gulate co som videla vo filmoch a co maju aj ine baby mozes byt hrda na ne:))))mas aj este neake tlaky???

kappa

mihalicka mna sa pytas ako mi je po tyzdni???? ak ano tak je to lepsie omnoho len este tie rana su take ale uz vstavam sama nepapam uz ani tabletky snazim sa ale este stale tahuaju ked sa vystrem ale ved to pominie sa tesim z nich jak blazon:))

kappa

mihalicka pozeram fotecky mas aj ty pekne prsia pacia sa mi v podstate zozeniem niekoho kto vie fotit a nech to nafoti poriadne mam pocit ze asi mame neak rovnake

mihalicka

Ihla,
ja som už úplne v pohode. Ozaj, jediné čo je blbé je spanie na chrbte azatiaľ mám problém sa posadiť po noci a dlllllhom ležaní. Takže to prvé posádzanie sa mi asistuje muž ešte. Inak fakt super. Včera som si aj sama vlasy umyla.