Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina

Contraktubex je super, ale používa sa až,keď zíde chrastička, na ktorú je dobrá CHamomila...extrakt z kamiliek... roztok a prikladášna chrastu a onakrásne odpadne, ošípe sa a potom Contraktubex na vyrovnanie...mám vyskúšané aj na tvári!

veny5

fifka: mne vkladali cez pazuchy, doktor ti presne instrukcie, to sa nebojkaj. Ja som si to natierala contractubexom, ale nie hned na take cerstve rany. Az po par dnoch.

fifka

Babenky, zaujimalo by ma, ako ste sa starali o jazvy po plastike. Pouzivali ste nejake masticky, trebars Contractubex gel? A ma niektora z vas skusenosti s plastikou v lokalnej anestezii?

jaja

ahoj kuki
ja som bola v chirmede a nepotrebovala som vobec nic - a predsa len peniaze
vsetko mi dali - zupan, nocnu koselu, slapky, uterak, stravu, vodu, ...
mala som akurat zubnu kefku, pastu a hreben ale to som nestihla pouzit a uz som cupitala domov na druhy den o 14,00 domov
oblecene pred operaciou som mala taky opracny plast, ktory sa vzadu viaze a mala som na sebe vlastne nohavicky, nohy mi zabandazovali - obalili po kolena obvazmi kvoli hematomom a po operacii som sa zobudila v podprsenke, gatkach cez seba som mala prehodeny ten plast a na sebe 3 periny lebo mi bola hrozna zima a triasla som sa
apotom sa hajenkala. neboj . ahoj

kuki

baby,co vsetko ste si zobrali do nemocnice?konkretne, tie co ste v nemocnici nocovali. a co ste mali oblecene pri operacii? alebo v com ste sa zobudili. ja si to nejak neviem predstavit :-)

veny5

robrta: Ahojky, no nepoviem ti presne objem, viem len ze su to tie s najmensim objemom,nizkoprofilove...tusim ze 240 ml...no fakt neviem, ale pozri stranku www.siklienka.sk, odtial som si ich aj objednavala. A mam ich pod svalom, co je ze vraj aj lepsie, lebo to vyzera prirodzenejsie. A vkladal mi ich cez pazuchu. Inak, jazvy mi nie je absolutne vobec vidno! A este som si minuly rok davala aj pod pazuchy pichnut botox proti poteniu a pohodicka, tento mesiac idem znova na ten botox. No a Pikula je fajn. Mily a poradi, aj sestricka bola super a pristup ludi pri hispitalizacii?? No proste perfektny!!! Citila som sa tam ako doma :))) a to som tam po narkoze hystercila, chi chi.