Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

aby

ja vas baby nechapem na co su vam tie umele prsia?ja to neuznavam tiez nemam velke prsia ale umele by som si nedala.neviem co je na tom.raz mam mat male tak nech take ostanu aj tak sa muzom pacia take akurat.a nie tie velke lajdy vytahane.navyse teraz su aj dobre podprsenky co vela pomozu.ak vas ma ten muz rad nech ma rad taku aka je nie taka aka sa urobi.moje porekadlo znie bud taka aka si pokial to je prirodzene.

livaa

CLODY
Bud sa dohodni telefonicky na termine alebo mailom....a po konzultacii kedy ti to bude vyhovovat si hned daj termin operacie kedy chces...a hlavne aby si bola po menstruacii....urcite na 2 tyzdne volno kym sa das dokopy,treba sa setrit....je to v celkovej anestezii takze riziko je vzdy,ale ked si zdrava,tak sa nemusis bat...urobia ti predoperacne vysetrenia...skus sa u nich informovat ci ti neurobia dierku do nosa,neviem kde to robia,nemam s tym skusenosti:-)

clody

A este som sa zabudla opytat. nepatri to tu uplne :-) ale uz ked mienim robit zmeny na mojom tele.. chcela by som aj maly piercing do nosa.. taky kamienok.. do pupka som si dala pred 5 rokmi. ale po roku mi ho museli vybrat lebo sa neujal a stale hnisal :-( vtedy som bola u Dr.Juraska na krivej. a dodnes hresim pretoze mi to robil totalne bez umrtvenia a zvijala som sa tam ako zizala.. strasne to bolelo. az som mala pocit ze sa v tom vyziva :-(( total nic ziadna lokalka nic, len mi to pretrel a rovno pichal s hrubou ihlou, vrrrr ..
takze moja otazka znie :-) kde v KE by mi urobili bodku do nosa ??
na stare kolena mi hrabe :-))))

clody

Livaa
dik za info ;-) a vies mi prosim napisat co tomu vsetko predchadza a hlavne ako dlho to trva ? ci mam ist na konzultacie hned alebo staci neskor.. neviem ako dlho sa caka od objednania a podobne.. chceme ist na tu dovolenku takze idealnejsie by asi pre mna bolo potom ist. takze to vidim niekedy na koniec augusta. lebo este neviem kedy a kam pojdeme ale chceli by sme ist :-)
BABY vasi priatelia, manzelia boli s tym hned stotozneny alebo vas odhovarali ?? moj muz ked som o tom kecala zeby som sla najprv sa smial ze vsak dobre. a ked som mu povedala ze to myslim vazne a idem na konzultaciu ostal ako obareny ci to fakt a preco tak narychlo a nech si to este rozmyslim ,lebo sa o mna boji co ak nieco sa mi stane..
Co sa moze stat ?? nikdy som sa nejako o seba velmi nebala a do vsetko idem stale hrrr :-) tak nemyslim na nic zle..

livaa

CLODY
Ahoj ja som bola v Chirmed na zakroku,som spokojna,aj pristup a starostlivost je super.....som 9 tyzdnov po...co sme tam boli viacere taktiez su velmi spokojne....takze odporucam.....

clody

AHOJTE BABY.. uz vyse hodiny citam prispevky aby som sa nieco dozvedela :-) citala som od takej asi 20 strany aby som bola aspon trosku v obraze.. To ze si dam zvacsit prsia rozmyslam od mojich 18rokov , su male a spicate :-( stale som obmedzovana vo vybere oblecenia a plaviek , vkuse musim kupovat nieco s vypchavkami.. To ze si DAM zvacsit prsia som sa definitivne rozhodla pred tyzdnom. Teraz mam 30, jedno dieta - dvojrocnu dcerku, tak celkom fajn darcek na 30tku nie ? :-) tak teraz surfujem a studujem co ma caka.., Pisala som do Chirmedu, som z KE a nic ine som tu nenasla na takyto zakrok.. tak pojdem na konzultaciu a uvidime.. chystame sa na dovolenku, tak zakrok asi bude lepsi potom . Takze je tu niekto aj z KE, zeby som nacucala este nejake infosky priamo z diania okolo mna ?? :-) a gratulujem cerstvym prsnatkam ;-) ze to zvladli.. dufam ze to zvladnem aj ja, urcite horsie ako porod to dufam nebude :-))))

kuki

ja som spokojnaaa :-D, ceciska uz nebolia, iba jazvicka obcas zatiahne, ale inac uz ich poctivo mastim. jedine co ma stve je podprda. ja mam dnes 3tyzdne po. prave o takejto nejakej dobe som sa prebrala a videla vsetko dvojmo :-)

eleni

veru halo halo! kde ste? ako sa zotavujete baby? ako sa mate? ako ste spokojne? odkedy sme prsandy, nejak to tu stichlo :)