Caute baby, tak uz mam po, prisla som vcera z kosic, nastastie prisla mama po mna tak som sa nemusela vlakom trepat do bb, to by som veru nezvladla lebo mi bolo dost blbie. Poviem vam teda, ze prvych par hodin po operacii som si prezila peklo, taku bolest som hadam este nezazila, ale potom mi pichli inekciu od bolesti tak uz bolo super, len zdvihnut sa z postele je dost problem, ale tusim som uz nasla aj na to system, teraz sa to uz zlepsuje z hodiny na hodinu, len ked si polezim a pospim tak je to trosku bolestivejsie ale uz normalne fungujem, len si vlasy nemozem umyt co ma stve lebo uz pomaly mozem aj vyprazat rezne ake ich mam mastne. Inak velkost som trosku sklamana, mohla som si aj vacsie dat, ale to sa tazko da predpokladat vysledok, co som aj fotky videla tak niektore 275 boli obrovske na inych babach a zase niektore 350 boli mensie ako mam ja teraz. No uvidime ked mi daju dole tie bandaze, mam ich teraz dost vysoko aj kvoli tej podprde ktora tlaci jak slak aj divny tvar robi. Uz sa neviem dockat ked mi ich odbalia a budem vidiet vysledok. Inak uz uvazujem ze ak nebude velkost podla mojich predstav tak by som isla znovu, haha, no nesibe mi :) ale to asi az po par rokoch a po detoch. Ozaj kde si mozem tie vase fotky pozriet a pripadne pridat aj moje, tu je moja adresa eumenidys@yahoo.com