Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivka24

livaa
dik za privitanie, hehe, no ja som myslela ze ma zaziva rezu ked som sa snazila posadit z postele po zakroku, som si hovorila vtedy ze nikdy v zivote by ma na nieco take uz nenahovorili ani zadarmo ale fakt je ze sa to lepsi normalne z minuty na minutu a uz rozmyslam ze ked nebudem spokojna s velkostou pojdem este raz. haha, zavyslacka na plastike :) Vcera som uz aj v kine bola ako mi dlho bolo doma a dobre ze som netancovala po byte ako ma uz rit bolela zo sedenia a pozerania telky, aj ruky mozem v pohode dvihat, samozrejme ze nie uplne vysoko ale cop si viem normalne vycesat. No a co sa tyka starostlivosti v chirmede, normalne nechapem ze som na slovensku, taky mily su. Oki zase neviem kedy skoncit tak zatim

klara na omlazeni.cz

ahoj liva som ta daaavno nevidela na omlazeni, alebo tam mas iny nick??? aj ja idem ku kacmaovi, 14 sept. by mam mali operovat. ako sa ty citis. dufam ze kacmar bude prijemny

fifka

ivka24
blahozelam k uspesnemu zakroku. mas 275 ml anatomy, ze? ja idem buduci tyzden, dohodnute mam 350 ml anatomy, stale dufam, ze budu stacit k mojim predstavam, lebo fakt na kazdom sa rovnaky objem inak prejavi. trochu sa obavam sklamania - ci nebudu male alebo privelke(skor sa bojim tej 1. moznosti. A pokial sa ti uz teraz zdaju tvoje prsia male, po odpuchnuti budu este mensie.Ale mozno ta podprda a naplaste velkost skresluju, radsej nerob zavery dopredu, pockaj par dni.A mozno nakoniec aj budes s velkostou spokojna.

livaa

ivka24
Tak blahozelam,ze uz mas po a vitaj v klube prsand :-)) Aj mne bolo tazko po zakroku,dokonca som lutovala ze som do toho vobec sla,ale kazdym dnom to bolo lepsie a lepsie....Nelez cely den o to horsie sa citis,ja som chodila po byte,sedela a troska polezala(v polosede) a zese dokola....Mas 350 a zda sa ti malo?? je pravda ze na kazdej inac vyzera aj rovnaka ml takze podla toho sa netreba riadit....poslem ti mail....inak aj ja som tam bola a starostlivost super....

ivka24

Caute baby, tak uz mam po, prisla som vcera z kosic, nastastie prisla mama po mna tak som sa nemusela vlakom trepat do bb, to by som veru nezvladla lebo mi bolo dost blbie. Poviem vam teda, ze prvych par hodin po operacii som si prezila peklo, taku bolest som hadam este nezazila, ale potom mi pichli inekciu od bolesti tak uz bolo super, len zdvihnut sa z postele je dost problem, ale tusim som uz nasla aj na to system, teraz sa to uz zlepsuje z hodiny na hodinu, len ked si polezim a pospim tak je to trosku bolestivejsie ale uz normalne fungujem, len si vlasy nemozem umyt co ma stve lebo uz pomaly mozem aj vyprazat rezne ake ich mam mastne. Inak velkost som trosku sklamana, mohla som si aj vacsie dat, ale to sa tazko da predpokladat vysledok, co som aj fotky videla tak niektore 275 boli obrovske na inych babach a zase niektore 350 boli mensie ako mam ja teraz. No uvidime ked mi daju dole tie bandaze, mam ich teraz dost vysoko aj kvoli tej podprde ktora tlaci jak slak aj divny tvar robi. Uz sa neviem dockat ked mi ich odbalia a budem vidiet vysledok. Inak uz uvazujem ze ak nebude velkost podla mojich predstav tak by som isla znovu, haha, no nesibe mi :) ale to asi az po par rokoch a po detoch. Ozaj kde si mozem tie vase fotky pozriet a pripadne pridat aj moje, tu je moja adresa eumenidys@yahoo.com

majuša

Čaute baby, takže musím sa priznať, aj ja som rada, že sa nájdu aj pozitívne vyjadrenia k tejto téme, pretože sa stretávam práve s negativnými reakciami. Tiež sa chystám na plastiku, ale akosi sa neviem odhodlať urobiť prvý krok. A takisto zvažujem kde. Zatiaľ sa mi pozdáva Chirmed Ke, takže uvidím. Maja

livaa

na www.omlazeni.cz na zvatseni prsou Praha a okoli pokracovani 4. sa zaregistrujte a mozte tam kecat o vsetkom a Miska19 vam da alebo ine holky pruhlasovacie meno a heslo na tu stranku kde su nase fotky....