Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivka24

zuzulka
presne tak to je okolo tych 60 tis. okruhle implose a okolo 65 tis. anatomy, a to je kompletka s podprdou aj predoperacnymi, narkozou atd....aspon teda v chirmede v kosiciach, vrelo odporucam, skvely su

ivka24

kuki
ja som bola v utorok takze dnes je treti den po, uz sa citim v pohode len trosku ma v oblasti tych drenov boli ci taha ci co ale uz myslim ze zvladnem skoro vsetko robit sama az na umyvanie vlasov, co je dost otrava, dnes mi mama pomahala. Do roboty sa nechystam lebo nerobim na slovensku iba som tu v podstate na takej letnej silikonovej dovolenke momentalne, haha. Bola som na Zelande rok, robila som nechtovu dizosku a teraz sa rozhodujem ci pojdem naspat alebo dakde inde.

kuki

ivka, kolko si uz po? a kedy sa chystas do robosky? :-)
ja som dostala 300cc a sa mi zda, ze mam take Ccka, mozno ked odpuchnu budu vacsie B.

ivka24

kuki
no neviem preco ma to tak bolelo, asi mi zabudli pichnut inekciu od bolesti lebo potom ked som si ju vypytala tak uz bolo fajn, este som sa aj po kosiciach prechadzala par hodin na to a v cukrarni som zmrzlinku papkala, haha. No a ja som mala pevne prsia len male no a este k tomu vpaceny hrudnik co ale je vyhoda lebo zpredu to robi dojem ze mam vacsie ako v skutocnosti, no len pohlad z boku bol nie velmi pritazlivy. Ved sa posnazim co najskor fotky pridat tam na tu stranku. No a tie velkosti to je mismas to fakt sa da len podla odhadu, lebo jedna velkost s rovnakym postupom ukaze na kazdej z bab uplne inak.

kuki

no ivka som zvedava na tvoje foto? a ty si mala pred tym pevne alebo placky? a teraz mas kolko cc? nejak sa v tom neviem vysomarit :-))).ja som sa citila po operacii fajn, a aj som si hned v ten den bez pomoci sama sadla :-).

ivka24

klara na omlazeni.cz
neboj sa kacmar je ten najlepsi clovek akeho som stretla, sa ti nebude chciet odist s tade ako ta budu rozmaznavat

ivka24

fifka
jasne ze sa neda este povedat, ale aj tak si myslim ze som si mohla dat trochu vacsie, a jeden prsnik mam mensi co uz som mala prirodzene tak ale teraz ako keby to bolo viac vidno, mozno kvoli opuchu, ale no co uz hlavne ze tam daco konecne mam, no nie, nemusim vyzerat ako pamela a ak by ma to velmi stvalo tak stale mozem ist este raz mozno za par rockov po detoch. Inak ak si davas 350 zalezi ake mas momentalne prsia, pokial mas pevne tkanivo budes ich mat dost velke alebo ako sa hovori take pekne plne cecka mozno az decka ale ak si uz po dietati a mas tam len placky bez tkaniva (prepac za vyraz) budes mat take pekne cecka podla mna, no ale tazko sa hovori, ved uvidis, to je individualne.

klara na omlazeni.cz

jaaaaj :-D som nevedela . som si ta musela pomylit s inou dievcinou L ktora chodi na onmlazeni, a som si myslela ze pouziva ten isty nick. tak ahoj Eja