Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

ja ich mam tiez strpnute, ale reaguju na zimu :-). co mi je teraz take zvlastne, bo vtedy mi to cez tie hrube podprdy nebolo vidno :-).

suzy

eleni
drzim ti palce aby to nebolo nic vazne,no ja si necitim ani jednu bradavku ani kozu na prsiach ked chytim,dufam ze je to docasne...

eleni

suzy ahoj! no tak to som rada, ze to mas tak uspesne za sebou! a pravu bradavku si necitim ani ja...
a mozem vam baby povedat, ze ja som bola po zakroku prve 2 - 3 dni uplne v poho a teraz mam bolesti, sice nie velke, skor je to take tahanie, pichanie, ale mam. a opuchla som vedla praveho prsnika a to dost, cize pravu ruku ani nedvihnem.dnes idem na stehy tak sa ho popytam ze co a ako..
drzte sa vsetky! pekny den!

suzy

kuki
dik za foto,mas ich naozaj krasne,no mozem povedat ze nemam ich o vela vecsie,neviem to este tak posudit,lebo som zalepena,v piatok ti poslem svoju fotku:)

suzy

mas pravdu s tym 500 som to prehnala,pred tym som mala 75b,teraz d-cka,to uplne staci,mam stredny profil,take mi odporucil...chcem sa spytat:je to normalne ze si necitim bradavky,asi kvoli tomu ze je to cerstve a hoji sa sval a to cele..?

fifka

Suzy,
prekvapuje ma, ze tebe sa tvoje nezdaju dost velke. Aku si mala povodnu velkost? A guba viac nez 350 ml neodporucal (a ani ceski chirurgovia na 1 fore), lebo je to uz velka zataz a prsia po rokoch pod tou vahou poklesnu. A videla som nejake fotky prs so 400 ml, taka velkost je este pekna, vacsia sa mi uz v obleceni na stihlej zene nepaci.

suzy

ja sombola u Kacmara,v kosiciach
fifka
no mam 400mlvlavo 380 vpravo,ja som si predstavovala vecsie,nie su az take obrovske,mohla som dat aj 5OO,ale to by uz bola aj vecsia zataza bolest po.Uvidim jak budu vizerat ked sa uplne zahoja,potom urcite poslem fotky,este som zalepena.V piatok idem na kontrolu...mozte mi poslat fotky aj vy?ssuzy@centrum.sk,diky,poslem aj ja tak o tyzden