Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nocol

Mám 38 r. a deti sa to samozremme dozvedeli až keď som prišla z nemocnice. Sú rozumné a prijali to tak ako som očakávala. Bez žiadnych veľkých vysvetľovačiek, mojou prosbou bolo aby sa o tejto záležitosti zatiaľ nikomu nezdôverovali, verím im, lebo vedia, že aj na mňa sa môžu v každej situácii spoľahnúť na diskrétnosť.Pre zákrok som sa rozhodla v INTERKLINIK-u a oparácia prebehla vo FN Milosrdní bratia. S celým priebehom, prístupom lekárov sestričiek som nadmieru spokojná za čo im patrí moje veľké ĎAKUJEM. Ak mám doporučiť všetkým, po operácii zostante pod dohľahom lekárov v nemocnici, neberte to tak, že to zvládnete a môžete ísť po 2-4hod. po zákroku domov. Ak sa už raz rozhodnete ísť na zákrok urobte to čo najskôr, lebo stále budete hľadať nezmyselné výhovorky, ktoré vás dostanú do polohy nerozhodnosti a hlavne zdôverte sa svojmu partnerovi riešte to spolu.

ivica

Mely, na konzultáciu sa chystám začiatkom júla a dufam, že oper. dohodneme na september. Takze este som v kľude. Idem tam kde ty, a iné ani nebudem skúšať, stačia mi zozbierané informácie. Apropo partner to ešte nevie,bude sranda, neviem ako mu to povedať.Nikdy sa nesťažoval.Ale! Mely, dopadne ti do dobre! stopro!Tuším tu všetky nespíme pre to isté...

mely

Ahojte, uz mam len dva dni do operacie,mam strach ale sa zaroven aj velmi tesim.Bola som cez vikend na nakupoch, skusala som si nejake tricka a bluzky a chytila ma obvykla depka, ze vyzeram v tom ako vesiak, total rovna. Pri predstave ze tieto stavy uz nebudem zazivat sa mi nalada hned zlepsila:) Len nech vsetko dobre dopadne.

ivica

nicol, ak sa smiem spytat , kde v BA konkretne ? A vekovo to tu je zrejme rozne, tiez mam dve deti a ani tie mi "nedopomohli" , kde nic tu stale nic...zacinam sa nemat rada, idem na to..

nicol

Milé dievčatá. Mám síce o niekoľko rokov viac ako vy som vydatá a mám dve deti. Keď som bola vo vašom veku, tiež ma trápilo, že mám malé prsia. Mala som však šťastie, priateľovi a terajšiemu manželovi to neprekážalo, aspoň to nedával najvo. Moje rozhodnutie bolo rýchle. Zistila som si prostredníctvom internetu tie pre mňa najdôležitejšie informácie. Nemala som možnosť s niekým, kto je už po zákroku rozobrať všetky pocity a hlavne dôsledky, ktoré môžu nastať.Zákrok som si dala urobiť v BA, som nadmieru spokojná, pooperačné bolesti sa dajú vydržať, každý má prah bolesti nastavený inak, ak nieste padavky vydržíte (čo potom taký pôrod/. Momentálne som 5dní po zákroku a cítim sa OK. Svoje nové prsia si vychutnám,keď budem bez kopmresívnej podprsenky. Dievčatá veľa odvahy pri rozhodnutiach.

ivka24

clody
ja som bola tiez v chirmede v ke, u kacmara a som spokojna aj s pristupom aj s vysledkom, s velkostou mi poradili ale vybrala som si ju ja, trochu lutujem, mohla som dat aj viac ale aj tak som spokojna, ved namiesto nicoho mat zrazu prsia, to sa neda ten pocit ani opisat, uz ziadne vypchavky. fotky este nemam, idem teraz vo stvrtok na stehy tak ma pofotia tak budem mat za par dni. tak zatial :)