Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

cica, som to ja. deti este nemam, ale kocura dviham vpohode :-), on je tiez ako take male 7kg decko :-).ja si myslim, ze sustredene sa daju vykonavat aj narocnejsie pohyby, horsie su tie nahle ako ma raz trhlo v trolejbuse, ked nahle zastal.a hlavne z zaciatku nemozes dvihat ruky, podla mna koli posunu implantatov.teraz to este trosku citim, pri dvihani ruk, treba dat tomu cas, kym sa sval dostatocne natiahne. mam ich pod svalom.

kuki

baby, ja som si zas nasla internistku, ku ktorej som isla. oni mi urobili testy a aj hodnotenie, s ktorym som isla do ulku. ja som k mojej obvodnej naschval nechcela, aby sa to nerozsirovalo...

ivica

Fifka diky za objasnenie tych vysetreni.
Kuki gratulujem k zhodeniu podprdy a hlavne ze ides prvy krat v takej figure k moru, to musi byt uzasny pocit.Cica tiez mam pomaly trojrocnu dceru. A v septembri aj preto ze pojde do skolky, aby som ju nemusela cez den "obsluhovat". Caute

cica

Kuki a FIfka,
ak by sa vam chcelo a boli by ste ochotne mi odpovedat na par orazok ake to bolo u Gubu a tak,tak mi prosim napiste na cicacu@gmail.com,budem mooooooc vdacna za kazdu infosku ,cica

cica

Kuki,
dovolila som si nazret na ne na rajce:-]],teda ak si to ty?a vyzeraju uplne prirodzene ,super,tisko zavidim a uz mozes dvihat aj deti?

kuki

aj ja mam prska z ulku, a podprdu som po 5tyzdnoch uz nemusela nosit. dnes mam 6 tyzdnov po a zajtra idem s novymi prskami k moru :-).

cica

Fifka,
a kolko ta stali v Ulk prska? a ake mas?chcem anatomy pod sval ,mam tiez dve deti a adcerka ma 2 roky ,kedy ju budem moct zdvihnut,myslim po ako m case,dicko

fifka

Ivica,
ja som bola na odbere krvi a mocu u obvodnej (v ULK mi dali papier, ake vysetrenia treba absolvovat), ta mi dala zdravotne zaznamy a tie som vzala k internistovi.

fifka

Cica,
mam kompresku znacky Lipoelastic. V ULK hned po strhnuti obvazov mi ju dali - maju ich tam v zasobe (vyskusala som si dve velkosti, tato mi sadla. Ta komreska velmi dobre fixuje, mam v nej pocit istoty. Dal asom za nu 1.700 (to bolo zaratane komplet v cene).ta kompreska je aj na www.lipoelastic.com v telovej farbe, ja ju mam ciernu. Da sa na nu zvyknut a inu podprsku ani neodporucam, pokial budes mat anatomy.