Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

Zacinam byt od tejto stranky zavisla, stale kontrolujem kto co pridal, na op. sa chystam az na jesen.Mely preco si sa nakoniec rozhodla predsa len pre Gubu? Chcela si ist k Fabrymu, pytam sa lebo ja chcem ist k nemu a neviem co ta teda odradilo. Tak uz sa ti to blizi, drz sa a informuj aj po, prosim ta.

livaa

nana
Pisali na fore spokojne zakaznicky o Novamede v BB Mudr. Dusan Cerven, chvalili si ho,tak neviem,skus ist na konzultaciu a uvidis.

nana

Ahojte baby. Práve som objavila túto stránku a velmi sa mi zapáčila kedže aj ja rozmýšlam nad zvečšovaním pŕs. Príroda na mňa asi zabudla keď rozdávala prsia a ja sa s tým trápim asi od puberty no teraz po prvom dieťati začínam uvažovať nad operáciou. Musím si pomôcť sama. Takže uvítam každú radu. Porádi mi niekto doktora v BB? má niekto skúsenosti s operáciou v Banskej Bystrici?

livaa

trin
a odkial si? dohodni sa mailom alebo telefonicky,no predoperacne neviem ci das spravit v Chirmed,vysledky su hned druhy den,konzultaciu musis,aby ste sa dohodli co a ako a potom zakrok....staci ak prides potom len na stehy vybrat a ani to nemusis ked to mas daleko,stehy ti vedia aj ini doktori vybrat,a prelepit ta,ovsem ak nie su komplikacie a vsetko ide ako ma...to vsetko sa dohodnes s doktorom,vyjdu ti v ustrety a podla toho ako sa zotavujes....neboj nebudes tam chodit ako na klavir :-)

livaa

klara
ved ani ja ich nemam velke kebyze vidis celu postavu....tak si zober obrazok a presne mu povedz co chces,neboj dobre to dopadne...ked chces mensie neni problem,len treba presne povedat ze co chces,aku mas predstavu.....inak aj mne sa pacia mensie prsia.....

trin

Ahoj LIvaa,ako to funguje v KE? idem na konzultaciu,potom na operaciu,potom po14 dnoch na stehy a potom este kolkokrat kontrola a v akom casovom rozpati?no ja tam precestujem aj gate mam to na jeden krat tam aj naspat cca650-700km.Dobre ze :)

klara na omlazeni.cz

liva, nie nechap ma zle ako nechcem male prsia. ja mam teraz take slabe polky. ale mne osobne sa pacia mensie ale plne prsia/ . proste len chcem prsia. mne sa paci taka velkost ako ma na rajcati elis, a karolka. to by sa mi pacilo/ vies ja som drobna, a keby som mala velke kozy, tak by som vyzerala strasne tucno, takze chcem len take normalne pekne prsia

soninka

vsak mas pravdu...strasne si to chcem dat len sa aj bojim trosku..ci mi to spravia dobre..a tu kliniku esthetic poznas ??

livaa

kuki
vies ze ani nie? spim tak na boku ze to je skoro ako na bruchu,jednou stranou a potom zase na druhu....nejako tomu neviem prist na chut,akoby mi vadili prsia,ako ked lezis na niecom :-DDD ale mozno casom si zvyknem:-))