Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sida

Ahojte kocky, môzte mi upresnit kde presne viem mrknut tie fotky na rajce, v ktorom albume. Mam totalne plochu hrub a som chuda, neviem ci si dat okruhle alebo anatomy. 3 chirurgovia, a kazdy mi odporucit nieco ine. dakujem.

cica

Fifka ,
si fakt moc zlata,budem sa tesit.Lebo vysedavam tu uz asi 4 den do noci- do 24 a citam aj stare veci,nech sa dozviem viac a mam v tom stale dost chaos,tak daaaakujem cica
Kuki, vdaka aj tebe za odpoved azelam krasnu dovolenku,mna este bude toho roku stvat,ze nemam co do tej podprdy:-{

fifka

ahoj, Cica
vratila som sa teraz z 8-hodinoveho behania po meste - zhanala som oblecenie:), som uz taka unavena. Zajtra ti napisem mail. A mam anatomy znacky Mentor, stali ma na 50.000.