Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

clody
ja som bola v Chirmed,je tam dr. Kacmar a dr. Magdo......videla si foto na rajce?? no tam mam album fotiek aj ja a aj ine holky....

clody

Joj zeny, citam vas tu kazdy den a uz tiez by som najradsej pisala o svojich pocitoch :-) len sa akosi neviem nakopnut a ist a konzultaciu.. livaa u koho si bola ty ?? a ivka ty ? je v tom chirmede viac lekarov ? a vies poslat foto aj mne ? :-) nech pokukam a konecne sa nejako rozhybem :-))) nejake foto som uz popozerala aj na tej ceskej stranke.. takze nejake rozdiely tam vidno ale total mam hokej v tych druhoch a velkosti..

ivka24

caute baby dlho som tu nebola, ja uz budem v utorok dva tyzdne od operacie, teraz mam kramy tak je to dost divne, mam take napate prsia, hlavne vecer dost blby pocit aj bradavky ma bolia, dufam, ze to odznie po kramoch, ale uz je to v pohode, kazdy den o milimetrik lepsie, len ten spanok neprijemny a prelepy svrbia riadne, najhorsie v tychto horucavach. Inak ja tiez lutujem, ze som si nedala o kustik vacsie, takze baby vzdy chodte o par cc viac ako si myslite, ze bude stacit, oni este aj odpuchnu po case tak sa budu zdat mensie.
Ivka26,
ja som tam bola s tebou si sa ma pytala, ze ake to je, pamatas? Ja som celkom spokojna mam 275cc a ty si sa bala tych 350, netusim ani ja co sa mohlo stat ked mas vysledok taky ako mas. Ja som ta videla ked si spala este po narkoze tak aj mne sa to zdalo na tych 350 male. No pockaj kym ta odlepia a potom uvidis ako to vyzera, ja idem 14.6. na stehy, ty kedy?

kuki

ja som spokojna. kym som nosila tu kompresnu podprdu mi to tak nedochadzalo.ale teraz je to parada. dnes som bola bez podprdy.fakt super pocit. a uz aj spat na boku mozem.

livaa

ivica
ja mam podporu nasich,ako aj kamosiek a aj kelegyn z prace,zopar ktore to vedia....inak jeden kolega si vsimol ze mi narastli prsia,tak som sa vyhovarala na antikoncepciu a podobne:)
nechcem aby sa to dozvedeli,zbytocne keci okolo toho a aj keby, je mi to jedno,lebo je to moja vec a nemam s nikym nic,hlavne ze ja som spokojna...

ivica

apropo aku mate podporu okolia? co mama, priatel, kolegovia - vedia, nevedia? Hlavne v tej praci by ma zaujimalo ako to riesite...

fifka

Mely, uz som ti napisala mail.
po operacii som mala priserne bolesti, neviem, ako by som sa dostala ten den domov, nebola by som toho schopna -jedine, zeby ma vyviezli na posteli sanitkou az dom mojho bytu. Ten dohlad sestriciek bol v mojom pripade velmi potrebny. este aj dnes mam velke bolesti hlavne pri extremnych zmenach poloh - zo sedu do lahu, zo sedu do stoja a naopak. V Ulk je navyse uzasny personal-mile a starostlive sestricky.

ivica

Mely, velmi pekne dakujem za obsirne vysvetlenie, asi scvoknem kym si nakoniec vyberiem miesto aj cas...V stredu ta budem "strazit" aspon virtualne.
Dievcata ktore ste PO, lutujete niektora z Vás?!

mely

Ivica,
u Fabryho som mala uz tesne pred operaciou a na poslednej konzultacii, ked som sa tam rozhliadala som si to rozmyslela. Doktor bol velmi prijemny, ochotny,cize nie kvoli nemu som to zrusila, ale kvoli celkovemu pocitu bezpecia. Je to tam sice krajsie a utulnejsie ako na Ustave lek. kozmetiky, ale zaroven aj nepraktickejsie (uzke chodbicky, schody,cize zlozity pristup keby sa nahodou nieco stalo a bolo by potrebne ma odtial vyviezt). Pri ULK je blizko nemocnica, pri Posoniu je len poliklinika, taktiez na Posoniu nie je zvykom zostat tam na noc po operacii.Po operacii su velke bolesti a infuzky na zmiernenie bolesti budem urcite potrebovat a budem pokojnejsia, ked budem pod dohladom sestriciek ako keby som mala ist v den operacie domov. A okrem ineho ma odradila aj cena: o 15000,- viac oproti ulk za ten isty tvar a znacku silikonov.
Fifka bola vcera u Gubu, som zvedava ako dopadla,ja idem v stredu,urcite budem potom referovat:) a diky:) Drz sa aj ty!