Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

trin
vytvorila som tu stranku na rejce ale na inom mene,zatial mam tam album len ja,nik mi zatial neposlal fotky,takze neviem ci pribudnu alebo nie.....hehehe no to vies troska ozivit tu fotku nie len cvak cvak cecky:-DD nech to aj vyzera ale dik za pochvalu,dufam ze potom prispejes aj ty do galerie fotiek :-))

trin

Ahoj Silvia a ,konecne mi to uz ide.Este ze mam doma takeho dobreho spravcu siete:)
Akoze ti je stale zle?doktor co povedal?tie inj na riedenie krvi si preco brala,mas problem so zrazanlivostou?
VY nedockave cecane,
tak ja som to stretko vymyslela,ale nove cici budem mat az vdecembri,tak pekne na mna cakajte!!!
Livaa,ty si vytvorila stranku na sloven internete? potom si prosim heslo aj ja. Na rajceti si hodila ake sexi foto vo vani s kvapkami:)). Ale po tom polroku ich mas velmi pekne!
Modroocka,gratulujem!!!
Boze vsetky dnes napisete a zajtra uz mate nove koze, ja chudiatko az v decembri,tak tu vypisujem od maja ako taky debo:). Ale som vasa moralna podpora,taky maly anjel strazny z rozkami. No dnes mi to ale pise,to asi za to ze mi neslo sa sem dva dni prihlasit,zeby abstinencne priznaky? hehehe

eli23

mam otazocky vyslo vam vsetkym menstuacia pred operaciou???mne vychadza po operacii a ci mozem brat tabletky na oddialenie tej potvory

Pegy

Dracica, Asi si myslela mna ze?!Ja som bola 6.9. v Esthetiku. Nechajte toho chudaka nech sa vyburi,mna colkom rajcuje!