Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

Sjuzik,reoperacia je mozna minimalne pol roka po prvej,ak nie rok.ber to tak do teraz sme tam bohvieco nemali,tarez nam spravili pekne prsia,v pohode sme to prezili,modlime sa,aby sa ujali a nemali sme s tym ziadne problemy.tak na co vymyslat,tes sa z toho co mas, bud rada ze si sa zobudila po narkoze:).aj tie moje nie su az take najvacsie,ale neva,tesim sa,ved je to riadny rozdiel!

Dada,uz strihas meter? ak ma Guba pusti tak okolo druhej ta pridem skontrolovat,ci nahodou nepomylili diagnozua nebudes ich mat este mensie,hehe.

Apropos,
DO KEDY budem potrebovat pomoc pri stavani z lahu? z polosedu to akotak ide.Som piaty den po.

j

Katka: co teba trapi ako ja budem kojit?! Ja neriesim tvoj zivot, tak sa nestraraj do druhych. A o. i. kamoska otehotnela dva mesiace po operacii, normalne donosila babo a odkojila. Vidno, ze nemas o tejto teme sajnu. Kym zacnes nieco komentovat, over si fakty.

katka30

prepacte, ak sa vas to dotklo. ja mam piercing aj tetovanie, teda nie som daka konzervativna stara dievka, ale vsetko ma svoje hranice. fakt by ma zaujimalo co budete robit v tehotenstve a pocas kojenia?

sjuzik

tak to by si mala mat daco ako ja ale asi vacsie...a kde mas pod zlazou alebo pod svalom?ty si tiez rozmyslala nad este jednym zvacsenim?

dada31

Ahoj sjuzik
ak som spravne pochopila ty si chces dat zvadsit prsia po dvoch mesiacoch ?? Preco 400 ca ti zdaju male???

silvia a

sjuzik,
mne robili v nitre primar Mladek,mam 75ccko-dcko podla strihu ale lepsie mi sedi dcko.Mne vadi ze ich mam velke s boku nie spredu,preto sa mi zdaju male:o(

dada31

katka30
ked snamy nesuhlasis tak nechapem preco citas tieto prispevky ....cudzi predmet??? ked moze mat clovek napr. umely klb...tak preco nie prsia ....