Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karolinka:)

ahoj modroocka55 prosim ta kde si si dala didinky robit ? a kolko si za ne dala ? hlavne ma zaujima ktora klinika . dakujem ti

karolinka:)

ahojte:) chcela by som si dat plasticky vylepsit prsia, prosim ak s tym mate skusenosti poradte mi podla coho si mam vyberat kliniku. moj mail je karolinka.m@azet.sk . dakujem vam vopred..

010203

Pegy, Livaa,
kocky ste zlate, naozaj dik za vase reakcie. niekedy clovek pise s obavou, lebo mnohi z nas vedia byt pekne neprijemni...uz som na jednej konzultacii bola, doporucil mi gulate implantaty pod zlazu. neviem preco, ale necitim to tak , ale viem ze nie som odbornik. som utla a chuda, aj ked nechcem velke prsia mam strach ze ked mi da gulate implantaty budem mat dve polgule. mam pocit, ze by bolo lepsie anatomicke a pod sval, aby tak neboli vidno. nechcem velke koziska len pekny dekolt....ked budem po tej spravnej konzultacii dam vam vediet:)

Livaa

010203
V BA co sa mnohokrat spominali na nete su doktori ako Minarovjech, Fabry, Kufa,Jezovitova,Brozman.....potom Cerven z BB.....presne ako hovori Pegy,chod na viac konzultacii a sama uvidis komu doverujes,kto na Teba urobil dojem,daj na svoj vnutorny hlas.
Potom daj vediet ako si sa rozhodla.

Pegy

010203 skus precitat viac stranok na tomto fore vela sa tu pisalo o roznych klinikach,roznych lekaroch ale najlepsie ist na konzultaciu viacerym nech mas z coho vyberat,vzdy najdes aj rozdielne nazory na lekarov ,vybrat si musis sama.

010203

Pegy
velmi pekne dakujem si zlata, brusim po interfnete uz niekolko dni, hladam aj konkretne reakcie na urcitych lekarov, predsa to nei je zakrok na jeden den a clovek ma strach. stranka moze vyzerat pekne, ale robota uz nemusi byt taka...aj tak dakujem

010203

sorry, som na tejto stranke prvykrat, a vidim , ze diskusia je velmi dlha, neviete mi niektora poradit lekara v BA - zvacsenie prsnikov? velmi pekne dakujem