Ahojte. Cítam, ze máte problémy s implantátmi ktoré sa posuvaju do strán ked lezíte na chrbte. Tak s tym ja mám taku skusenost, ze som bola u vybraného lekára na konzultácii, uz sme mali vsetko dohodnuté, velkost, profil, termín, a ked my chystal lekár papiere, som mu len tak mimochodom povedala, ze dufam, s implantátom my prsník zoztane na chrudnom kosi, a nevyjde do stran ked si lahnem. No, doktor vyskocil, hned my to bolo jasné, ze to vobec nie je ziadna malickost- ako som si ja, naivná myslela - lebo zacal vsetko - meranie, skúmanie od zaciatku, a povedal, ze v tomto prípade my nemoze dat implose pod sval. Zostala som v soku - nad sval mne vobec neprislo ako rozumné riesenie, no ukludnil ma lekár ze zavedenie nebude len tak subgalndulárne, ale dá to pod fasciu, co je tenucká, ale silná blana svalu, a bude fungovat ako "zabudovaná" podprsenka. Tak som suhlasila, v stredu mám operáciu. Len to som chcela napísat, ze som mala stastie, lebo ma to mohlo prekvapit po zákroku, vobec som netusila, ze toto treba zvlást zdoraznit, ale vyslo najavo, ze veru treba. Totiz sval na implantát tlací, tlací ho smerom dole a do strán. Ak telo zeny má tendenciu, tak sa to potom objaví v deformácii "lateral displacement", je to docela casty (skoro bezny)stav. Musí to byt nepríjemné, lebo mne uz maly prsník oslabeny kojením a chudnutím takto "odchádza" a nenávidím to. Dufam ze my to doktor v stredu spraví, a pekne. Tak ked pojdete na konzultacku, radsej kazdu malickost zdoraznujte, aj ked Vám to príde blbé...Podla toho co cítam na USA fórach je to velmi casto problém, a nepovazuje sa za chybu co urobil lekár.