Ahojte,
no ja som poslala foto pred ešte minulý víkend a neprišlo mi nič, žiaden prístup. :(
ale iné ma trápi, končí mi 4tý týždeň po opke a začínam byť presvedčená, že budem musieť ísť na reopku. :( ja viem, že je skoro hodnotiť, ale ide o to, že som mala asymetriu pred opkou a teraz ju mám stále, očividnú a neverím že to hrozné veľké prso kde mi robili modeláciu zrazu odpuchne a zmenší sa, práveže sa mi zdá, že sú obe odpuchnuté, celkom mäkké a klesli, od začiatku som ten veľký rozdiel videla a čakala že sa to urovná, ale ani trochu, skôr je ten rozdiel ešte viditeľnejší, aj kamoška keď som sa jej včera ukázala v tej druhej podprde (nie skafander) tak zhrozená: "ježiši, to ľavé máš oveľa väčšie!" no má pravdu, celú noc som nespala, úplne som deprimovaná, 20rokov sa trápim pri nákupe podprseniek/plaviek lebo skrz asymetrie mi pochopiteľne NIKDY žiadna nesadla (buď mi malé prso plávalo alebo mi väčšie "vytekalo") a som sa konečne odhodlala na opku a tešila sa, že sa ten rozdiel dorovná a budem si môcť kúpiť normálnu podprdu ktorá mi sadne na obe prsia, ja som fakt nečakala zázrak, že budú krásne a úplne rovnaké (šak boli riadne zničené po deťoch), rátala som s nejakou odchýlkou, ale nie až takouto veľkou, fakt je to hrozné, úplne iná veľkosť i tvar, som z toho nešťastná. :((( stalo sa vám niečo takéto? a ak by som šla na reopku, kto ju hradí, ja, či?