Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Ahojte dievčatá,

ozývam sa po dlhej dobe :) neviem či tu ešte chodia staršie prispievateľky ak áno, všetky pozdravujem :) a držím palce všetkým novým :)

Za mesiac budem 2 roky po opke a tak Vás chcem povzbudiť tie, ktoré do toho idete. Moje prsíčka sú stále krásne, žiadne zmeny nenastali, krásne sa usadili, sú rovnaké ako dvojčatá :)Bola som aj na kontrolné sono a všetko v najlepšom poriadku.
Po 2 rokoch už ani nevnímam, že som na nejakej opke bola. Čo sa týka jazvičiek musím napísať, že im trvalo veľmi dlho kým úplne zosvetleli,fakt som sa bála, že už také ostanú, ale až teraz skoro po 2 rokoch ich vôbec nevidno, takže sa nebojte keď aj po roku sa Vám budú zdať viditeľné, nič nie je stratené :)
Inak musím sa priznať, moja pooperačná podprda stále existuje a stále v nej spávam :) asi som unikát :D ale chcem si ich udržať čo najdlhšie v takejto forme a predsa v noci bez podprdy sa prsíčka ťahajú kade tade :)takže tomu predchádzam a asi som na ňu aj citovo naviazaná :)

Takže držím Vám palce a prajem, nech sa môžete radovať z krásneho dekoltu.

Nena1

Serena, bude ma operovat doktor z Prahy v Swiss Med Clinic v Planej. Ak mas vytvorenu vacsiu kapsu pre implantat, tak sa Ti v tej kapse implos hýbe. Pocitujem to, ako take prelievanie, ked sa chcem na posteli otocit na druhu stranu. Ked si lahnem na chrbat, sklznu mi zase implantaty do stran a som v leže uplne plocha. Tak isto sa to moze stat, ak ma zena napr. velmi velke implantaty a jej tkanivo to neudrzi a casom povoli. Po niekolkych rokoch mozu prsia klesnut, napriklad smerom nadol. Uvolnenie tkaniva je pricinou poklesu a operaciou sa kapsa musi vo vnutri zosit a popripade aj vymenit implantat za mensi... atd. Uz len preto viem, ze moj doktorko len obrezanim mojej koze okolo dvorca a naslednym zositim, ako to navrhoval, by dany problem absolutne nevyriesil!

Sandritta

Nena1,
A kam ides do Ciech na reopku?
To je bohuzial to ze my pacientky nemame absolutnu ziadnu zaruku na pracu... :(((
Aj tak nechapem ako moze skuseny doktor urobit taku chybu a spravit vacsie kapsule. Nedokazem si to celkom dobre predstavit, ved tie implose vnutri prirastu k okolitemu tkanivu tak ako sa to moze tak sklzavat dole? Prepac za mozno blbe otazky no mna zaujma aj ako to je vnutri... :)
Toto je mozno aj ten pripad kedy niekomu tie implose zase padnu alebo poklesne len jedno dole.
Drzim palce na reopke ;)

Nena1

Serena presne, ako pises. Aj by mohol vratit nejake peniaze, ale ja na to nemam chut ani silu sa s niekym sudit, dohadovat... Peniaze mi nestoja za to, aby som si s niekym nicila svoje dusevne zdravie :-) Samozrejme, aj keby priznal, co len stipku svojej viny, nesla by som k nemu na opravu. Ja som rok googlila svoj stav a presne viem, ako taká operácia (oprava) prebieha na operacnej sale a akym sposobom sa to da opravit. Dokonca po polrocnej kontrole mi moj doktorko povedal, ze ak by mi moc tie prsia vadili pri rukach, tak mi jedine v mojom pripade stiahne kozu pri dvorcoch. Co je absolutna blbost! Myslim, ze ani netusi, ako by sa to dalo opravit!!!

Serena

Je to asi tak, ze v tomto odbore lekar nenesie ziadnu zodpovednost za vysledok operacie, vzdy sa vie obhajit.s tym treba ratat uz od zaciatku, ved aj v samotnych zmluvach je to tak uvedene.a aj keby uznal chybu, tak by si k nemu nesla na opravu, no nejaku tu tisicku by mohol vratit, nie?

Nena1

Serena
Dakujem. Doktor, ktory ma operoval, je zo svojim vysledkom max. spokojny :D Jeho argument bol, ze mam siroku hrudnu kost a prepadnuty hrudnik a lepsie to u mna nemoze byt. Vsetko mi vyvratili ini doktori, medzi nimi aj Dr. Cerven

Serena

Nena1
Zelam Ti, nech sa reoperacia vydari a si spokojna..a co na to doktor, ktory Ta operoval? Ako sa zachoval, ked je to v podstate jeho vina?

Nena1

Caute dievcata. Hlasim sa po roku a pol. Caka ma reopka. Moj stav sa vola capsulorrhaphy. V preklade, doktorko mi urobil velke kapsy pre implos a preto mi sklzavaju do bokov pod pazuchy. Drzte mi palce. Na vianoce budem nova -opravena :-)Tento stav som si vsimla viac menej cca po 3 mesiacoch od opky, ale, spatne, ked sa pozriem na svoje fotky, bolo to jasne od sameho zaciatku. Chybal tam vrchny objem. Ak mate nejake otazky, kludne odpoviem. Operovana budem v CR.

Serena

olesya
myslim, ze mesiac po operacii mozes kludne zehlit, jedine, ak by si citila bolest alebo nekomfort..ja som mala pomoc dva a pol tyzdne, potom som sa sama starala o dvojrocne dieta, s tym, ze som ho musela aj sem tam dvihnut, takze hmotnosti zehlicky sa bat nemusis:)