Ahojte baby, super toto fórum, ďakujem všetkým za príspevky, veľmi pomohli, keďže som rovnako ako mnohé tápala v rôznych pochybnostiach a otázkach. :) Takže k veci: som tri týždne po opke (MUDr. Mládek, NR), všetko ok, ešte mám tie raňajšie tvrdnutia a mierne bolesti chrbta (zo spania), tá druhá podprda s prešívaním mi tiež ničila bradavky,ale na radu jednej z vás si to potieram kalciovou masťou a objednala som si z lipoelastic.cz dve ďalšie bez prešívania, po 2týždňach som začala chodiť do práce (v kancelárii),som ok, takže zatiaľ sa zdá všetko v poriadku. ALE! Ja som mala pred opkou hrozne zničené prsia: po dvoch deťoch vyťahané, ovisnuté, popraskané, samé srie a navyše príšerná asymetria, ako fakt čistá katastrofa, takú hrôzu ste ešte nevideli. :( Mojim cieľom nebolo mať prsia príliš veľké, len teda aby mali nejaký ten obsah a tvar a aby sa dorovnala tá asymetria. Po konzultácii mi dal 330ml a 390mm pod sval, rezy pod prsiami v ryhe a na tom väčšom mi musel robiť modeláciu cez bradavku (vravel, že mi musí zobrať kus kože,brrr). Čítala som tu niekoľkokrát, že tvar pŕs sa po týždňoch mení a ukladá a zmenšuje, ALE keď ja to prso čo bolo väčšie (330) mám stále oveľa väčšie ako to menšie (390) a už sa mi obe zdajú docela zmäknuté a odpuchnuté, takže sa obávam, že tá asymetria mi už zostane. :((( Prosím vás, je tu nejaká nešťastníčka s podobným "východzím" stavom? Pošlem aj foto, zatiaľ čakám na heslo do galérky. Vďaka. Zuzana