ALL:
ktorá z vás s asymetriou bola u dr. Mládeka v Nitre? ako vám ju dorovnal?
bittersweat,
ďakujem za reakciu, čítala som dozadu asi 100 stránok a našla aj tie dievčatá ktoré si spomínala, ako vidím, je nás viac nespokojných :/ tých 60ml sa mi zdalo ok, lebo pôvodne chcel 330 a 360 ale tesne pred opkou jak ma zakresľoval, tak zvýšil na 390 a ešte zvažoval 410, čo som zamietla, lebo sa mi to zdalo moc veľa (ja som nechcela veľké), myslela som si,že tou modeláciou na väčšom sa to dorovná a keď už mi oreže celú bradavku tak z neho odoberie čo treba a zmenší ho tak aby "dobehol" ten menší, skrátka som verila v jeho skúsenosti a odbornosť - veď snáď vedel čo od neho chcem! no nič, som len 4týždne, ešte počkám.. :)
Olesya,
čítala som aj teba dozadu, nuž mala si len malú asymku zrejme, 7 týždňov po a už spokojná, gratulujem :) inak sa teším aspoň tomu, že zatiaľ nemám žiadne iné komplikácie, ani bolesti či pichania a iné veci čo som tu čítala, ja som si vybrala dr. Mládeka na základe dobrých referencií a že NR bolo najbližšie k bydlisku, vôbec som sa tým nejako nezaoberala, riešila som iné osobné problémy a toto fórum som objavila až po :)
galéria:
stále mi neprišlo heslo a urgencie sa vracajú ako nedoručené, čo mám robiť?