Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

tanda mozno od veci, ale citam v lunarnom kalendare ze pd vplyvom vodnara to je aj dnes nastáva zhoršenie zdravotného stavu, bolesti, zápaly, opuchy....

della

Bodynka

..no jasne, že meraju metrom...na konzultačke si ma dr. Trška pokreslil v stoji, potom som ležala a mi meral takým roztahovacím akokeby zverákom tuhost...popreratúval a povedal, že cca. 360 ml

..konicky tvar je taky spicatý-ako keby kuželovitý...mrkni na moje foto v galerke a uvidíš :-)

della

carol

...ked ma prepustal dr. dal mi recept, kde som mala DALACIN antibiotika...a od bolesti FLECTOR...

..kde ti robili opku??

bodynka

A aky je to konicky tvar?
No mne sumicku napisal.. Ja si pametam ked si pisala ze ti povedal ze mas ist k inemu..
Ved som zvedava akoby namna zaposobil nazivo. A doktor ma aj metrom merat ?

della

Martinka54 a ostatné kočky
..predsa len, poslala som foto do galerky....i ked su ešte celé oblepené..

...dnes je to 12 den po....tak sa prosím nezlaknite, tie bradavky nevyzeraju moc vábne - zatial :-)

Bodynka
..presne o tom som písala ja...čo sa tyka Marsala....zaplatila som za konzultacku v TT 20,-e a nakoniec ma ani poriadne nezmeral....a pritom som mu povedala, že som na 100% rozhodnuta, cenu mi tiez nevedel povedat z hlavy....vraj mu mam poslat mail a on mi napiše...a napísal, že sa mám zverit do ruk inemu chirurgovi.......sila, že??...ved tak to sa kšefty nerobia...je pravda, že kónicky tvar..je problémovy ale...dobrý chirug by s tým nemal mat problem...a on ho zjavne mááá

Monza
...nechcem byt za múdru, ale baby majú pravdu...dôležité je aby si mala čisté dychanie...ved o tom je cela narkoza....myslím, že SKA mala termín posunutý kvôli nachladnutiu..

barbora10

tanda

vsetko je uplne normalne po tak kratkej dobe od opky.rana byvaju vzdy horsie,lebo si dlhsie lezala,telo je stuhnute a aj ta poloha stale na chrbte je neprijemna,ale zviknes si.aj ja som si zvikla.a prava ruka trpla aj mne,le po tyzdni to preslo.a stvrty,piaty den je uz ovela lepsi,tak len vyckaj,bude dobre.a odpuchat ti urcite zacnu,ale chce to vsetko cas.u mna zacali odpuchat po tyzdni.a skoro posli foto,lebo sme uz vsetky zvedave:-)

barbora10

carol

presne tak,musis sa spytat na klinike,kde ta budu operovat.myslim,ze mensie nachladnutie by vadit nemalo,ale ak mas nejaky zapal,tak radsej nic nepodcenuj.zavolaj doktorovi,co ta bude operovat a povedz mu,aky mas problem.