Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

NO UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU a kde su ceny? A jaku ma ta kocka postavu,
No plavky su genialne, krasne vzory .. Idem sa kochat dalej

martinka54

barbora
tak to bude, uz sa tesim. kym som sceru nemala, mala so krasne stvorecky, ale naozaj nadherne a co mi zostalo, tak je des, tak sa tesim velmi

bodynka

ok, budem chciet vysoky profil.
No to na konzultacke siska nespominal.. Mna ani tak nejak nemeral by som povedal. Trok len obchytal a usudil..

barbora10

martinka

ty budes mat pekne a velke prsiska.som uz teraz zvedava na foto.mne sa velke pacia.to bude asi najlepsie,ze sa rozhodne az na stole.aspon to bude aj s prekvapkom.

jamimili

mne s apacia,dominoque,babydoll,sweetlemon a este nejake len mi to stale mrzne:-((....a ktej svokre sa nevyjadrujem,zo starym sme si to vyjasnili a hotovo,neriesi uz nic.

martinka54

barbora asi ten extra, ale ja mam vela mojho tkaniva a doktor sa boji, ze by to bol extrem dopredu, preto sa rozhodne na stole on. nechala som to na nom