Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

sjuzi
myslim si, ze dr.Trska by bola urcite lepsia volba. nehovorim len kvoli tomu, ze mne robil prsia, ale videla som hodne bab od neho a sa mi vacsinou pacili. a dr. Jezovita? no to by sa dalo vyberat, velmi malo prs sa mi od nej paci a dost je neodborna, aby si potom nelutovala a sla na reopku k druhemu.

laila laila

WIWIEN :))
AAAAANO...PRESNA TAK...UZ LEN MODLIT SA A POCKAT SI NA WYSLEDOK..!!!
A TY KEDY IDES..???MAS UZ TERMIN..??? :))

WIES NA CO SA NAJWIAC TESIM..???
ZE SI KUPIM KRASNE SEXY PLAWKY, NADHERNE SATY....PRESNE TAKETO...BIELE..Z TAKEY LAHUCKEY LATKY ZE SA BUDE WZNASAT AKO PIERKO...STRIH TAKY AKO PRE PRINCEZNU ABO ANJELIKA...Z NIEKOLKYCH WRSTIEW LAHULINKEJ LATKY...A OKOLO KRKU NA UWAZOWANIE...A BEZ PODPRDY :D KONECNE BEZ PODPRDY!!! :)))))))))))))))))))

sjuzi123

No baby, tak som sa v tom od poobedia rýpala :(

anatomické implantáty sa vkladajú čiastočne pod sval iba, je to na odborných stránkach písané. Gulaté sa môžu aj aj.
Pozerala som si fotky 2 báb odtialto,čo im robila prsia moja dr., mali gulaté imploše, ale vôbec to nevyzerá ako dve gule, práveže uplne vpoho a pekne pri sebe.
Niektoré anatomy čo som pozerala tak sa mi zdaju,že idu moc od seba, ale to asi závisí od jednotivého operatéra.

chcem ísť zajtra ešte na konzultáciu k Trškovi do BA, tak sa rozhodnem

Ale čítala som vela názorov,že pokial je gulatý imploš pod svalom a sval na neho tlačí,tak výsledný efekt je ako anatomický. Na niektorých fotkách no naozaj tak vyznie ale na niektorých nie, tak neviem :/

wiwien

laila , tak presne ako si napísala, ja sa tiež nebojím ani bolesti, ale brutál toho, že ako to bude vyzerať, či nebudú privelké, alebo velmi gulaté ..no už sa musíme len modliť:Dale nieee.určite to bude super, treba myslieť pozitívne:))a držím palčeky..:))

84nika

bratislava
ano, 1cc=1ml ale gramov uz asi nie, vlastne nie vsetkého, ja som si to minule v googli niekde nasla ale teraz to neviem vyhrabat že gramy boli na čo myslené. Som si chcela zistit podla pasu lebo tam som mala napísané cc, ci sa to rovná s ml? Tak odtial to viem :0)

laila laila

IHLA
A TY IDES KU CERVENOVI VSAK..???
A TIEZ SI BERIES BARBORKINE FOTKY..???BO JA SOM S NIM VOLALA A POVEDALA SOM MU ZE ESTE PRED OPKOU MU MUSIM RANO UKAZAT AKE KOZICKY CHCEM...A ZE VIEM ZE NIEJE MOZNE UROBIT ANI DVOJO ROVNAKYCH A ZE KAZDA JE INA...ALE AJ TAK...ABY ZHRUBA MAL PREDSTAVU....AKU PREDSTAVU MAM O TOM JA :DD

laila laila

IHLA,

A TIEZ SI AJ TAKA DOSRATA AKO JA..???
VIES COHO SA JA BOJIM NAJVIAC..??,ASI JE TO POCHABOST ALE ANI BOLESTI(TEJ SKORO VOBEC...VLASTNE VOBEC) A DOKONCA ANI ZDRAVOT. KOMPLIKACII..CO JE HLUPE...
NAJVIAC SA BOJIM ZE AKO TO BUDE VYZERAT...ABY NEBOLI TVRDE, DALEKO OD SEBA, JEDNO MENSIE AKO DRUHE, ZJAZVENIA A VLNKOVANIA... :(((

STRASNE SA TOHTO BOJIM.. :/

ALE ZASA SA SPOLIEHAM NA TO ZE CERVEN MA ZLATE RUCICKY!!!
A TEBE DRZIM PALECKY!!!HNED MI MUSIS DAT VEDIET CO A AKO...CO NAJSKOR PO OPKE, BO JA SOM HNED DALSIA PO TEBE!!! :)

lolo77

ahaha diky baby.. musela som vam to napisat..lebo som myslela ze umrem z neho..furt ze on mi chce nejake vybrat :-D :-D srandista co vam poviem.

ihla

laila laila

uz iba 2x sa vyspinkaaaaaaaam :D:D:D

volaktora sa pytala na periny - vys...ala som sa na ne, nezehlila, ine som porobila :D