Čaute baby, tak sa hlásim po 3mesiacoch, ak sa pozriete spätne či do galérky, tak som tu riešila nespokojnosť so stavom po opke skrz asymetrie a rozdielnosti tvarov. Bohužiaľ, žiadna zmena, nekonal zázrak sa nekonal a moja nespokojnosť stále pretrváva. Pozajtra idem na kontrolu a zvažujem možnosť reopky. Naposledy mi dr. vravel, že by mi ten väčší vedel upraviť mamoplastikou (t.j.kotva) keďže som odmietla vložiť väčší implantát do menšieho (tvar väčšieho by to predsa nevyriešilo,tak načo?), ale sa bojím, že mi doreže celý prsník a výsledok aj tak nebude dobrý, že zase netrafí veľkosť ani tvar. Ja som ozaj zúfalá, videla som kopec obrázkov s podobnými ovisákmi ako som mala ja a úplne inak tvarovo to vyzeralo. To akože len ja mám takú smolu či? :( Čo vy na to?
Nena1 - gratulujem, v dobrom závidím :)
marek83 - ani nevrav, presne ako píšeš, som sa fotila aj v predklone, to som sem radšej ani nedala, otrasné niečo, koža visí pravdaže na každom úplne inak. :( Nemáš tu foto, tak neviem posúdiť tvoje, píšeš že si bola na reopke a stále nespokojná - toho sa bojím aj ja, že podstúpim zase celú tortúru (z práce DV, prachy, regenerácia a pod.) a výsledok aký? Možno ešte horší? Vôbec sa z nich neviem tešiť! Zase nebudem môcť nosiť v lete tielka (pravdaže s podprdou) bez komplexov a nákupu plaviek sa už teraz desím! Veď presne tohto som sa chcela zbaviť, aby som nemusela riešiť večné kontrolovanie a depkovanie ako vyzerá môj dekolt, kde mi čo trčí a teraz som na tom istom, len vo väčšom. :(