Ahojte kocky. Rada by som sa pripojila k vasej diskusii. Presnejsie, chcela by som si nechat poradit, ak by niektora z vas vedela.
Chcem ist, tak ako vacsina z vas, na plastiku. Dovodom je asymetria... Myslela si, ze zien s podobnym "osudom" je malinko, ale podla prispevkov vidim, ze v tom nie som sama. Tym, ktore maju rovnaky problem ako ja asi nemusim hovorit ako sa s takymi prsiami zije :-( Je to neustale obmedzovanie, tak som si konecne povedala, ze pojdem do toho. Aj napriek tym velkym vydavkom (uver na niekolko rokov), bolestiam a rizikam s tym spojenymi. Zacala som teda surfovat po nete a hladat rozne infosky a skusenosti s plastikou. Ked uz som si naozaj myslela, ze som odhodlana, nasla som na tomto fore par prispevkov dievcat, ktore na tom boli ako ja, ale s vysledkom vobec nie su spokojne. Napr. Zuzka.forum, viem ze je z vysledku nestastna. To si lekari naozaj myslia, ze sa za tie peniaze uspokojim iba s implantatmi? Ved mne ide prave o to, aby prsia po operacii vyzerali rovnako. Zmocnili sa ma teda opat obavy, ci do toho predsa mam ist. Nechcem vyhodit zbytocne kopu penazi za prsia, ktore nebudu ani po operacii rovnake. Na zahranicnych strankach som nasla niekolko krasnych vysledkov, takze je jasne, ze sa to napravit da. Len sa obavam, ze niektori nasi lekari si povedia, ved toto ti musi stacit...
Nie je tu nejaka kocka, ktora si nieco podobne dala robit v BA a je s vysledkom spokojna?