Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

No baby tak dnes mi vyberal pan doktor stichy a musim povedat,ze mam krasne prska :) šikovne ruky ma pan doktor Cerven!

lenkea

No baby tak dnes mi vyberal pan doktor stichy a musim povedat,ze mam krasne prska :) šikovne ruky ma pan doktor Cerven!

Flow333

Zuzkas

no veľmi sa pozorujeme. Ja keď som skúšala podprdu a tričko tak ok. Ani tak mi to nevadí. Veď holá chodím len doma. A verím že sa to ešte upraví. :-) a do leta je ešte ďaleko.

adelaide

ja som si jazvy natierala contractubex či ako sa to Pise a som spokojná. Aj DR vravel Ze ich mám pekne.

A naj že za 2 týždne môžem lyzovaaaat:-)))

zuzkas

adelaide ja som si nedávala na jazvy nič a mám ich pekné a ešte vyblednú.to trvá aj pol roka.máš pravdu som spokojná že mám prská a som rada,že som nemala žiadne komplikácie.

adelaide

zuzkka..presne taaak...bud rada ze si v takom stave ako si..a ze sa ti to krasne zahojilo...ozaj a co jazvy..ake su?
aj ste si to baby kremovlai niecim tie jazvy?
ja vzdynosim tasku prevesenu cez rameno a tak dobre sa to zarezava pod pazuchu a ked si spomeniem ze tam bud jazvy..teda rana...aaau...