Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ahoj lenka.áno dám ich k sebe už úplne ľahko,sú mäkké ani by som nepovedla,že tam mám silikón.už mi to ide dlhšie asi 3 týždne?

lenkea

a dala ti aj instruktaz, ze dokedy to mas uzivat, aby sa ti to posunulo aby si dostala dalsi menzes az ale tyzden po opke?

maria1113

ahoj lenka, včera si mi dobre poradila, už som si bola kúpiť tie tbl. a idem si ich nasadiť, lebo mi to ešte neprišlo, v lekárni hovorila predavačka, že sa to môže dať aj keď už máš špinenie, aj tak to oddiali.

lenkea

dobre ranko,kedze od op nemozem spat dlhsie ako do 6.30, tak hned ako som sa zobudila som si vyzliekla pooperacnu, oprala si ju a sup do sprchy.musim povedat,ze to sprchovanie bolo veeeelmi opatrne, nornalne sa bojim, aby som si tam nic neposunula :-) , celkovo je to zvlastny pocit bez tej podprsenky, citim sa taka nechranena, idem ju radsej osusit rychlo
baby co ste pred, drzim vam palce, nech vam to rychlo ubehne !

adelaide

no huraaa.je tu zivot :o)maria no to ti verim ze ta stve..ja nemam skusenosti s tymi tabletkami ta si nechaj teda od bab poradit...ja mam teraz kramy a dufam ze teda o takomto case pridu o mesiac a tesne pred op skoncia alebo budu pocas op uz slabe...
lenkea ta ides dievca no super..ze soferovat..drzim palcea neviem sa dockat fotiek..tak co robis teraz..davas sprchu a vykukavas ? :o)