Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

no keď si nedala povedať a išla tak riskovať, nakoniec sa jej to nevyplatilo, ale to už bol extrém čo chcela, že G košík

mimuska 85

tak hadam si tie nove prsia este užijem :-) ked som citala o tej nemke co zomrela,nebolo mi vsetko jedno...:-(

zajacik_006

Maria
ved ty nemusiš mať také isté pocity ako ja. Možno to budeš lepšie zvládať ako ja a ked už budeš doma za PC mi napíšeš, že som ťa zbytočne vydesila. A čo sa týka tej narkozy aj ty aj Mimuska, musíte si povedať,že sa zobudíte a HOTOVO. Mne to pomáhalo aj ked sa priznám, bála som sa ako vy. Ale už ked tam na tom stole budete ležať, všetko opadne, lebo na tých operačkách sú veeeeľmi milí a ten strach z vás doslova vyženú.