Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Maria
ked už budeš mať po všetkom a hlavne budeš fit,tak sa ozveš a dohodneme sa. Si iná macherka,ked ťa ide mamina zaviesť. Naši o mne zatiaľ nevedia,horšie to bude v lete utajiť. Oni sú moc zlatí,ale určite by to nepochopili.

zajacik_006

Mimuska
mne dali Flector,ale ešte som si dávala Paralen,lebo na 5deň som mala teplotu 38. Bolesť bola najhoršia po narkoze,mala som pocit,že na mne leží slon a vôbec sa mi nedalo dýchať. Nedalo sa mi z toho rozprávať,lebo som sa nemohla nadýchnuť zhlboka,takže len tak plytko. Ináč ja som nemala nejaké extrémne bolesti,prirovnala by som to ako ked som mala popri kojení prsia naliate mliekom. Každá žena to znáša úplne inak. Ale dá sa to v pohode zvládnuť a zvlášť,ked budeš mať prsia po ktorých si túžila. Však dáš mi vedieť potom tvoje pocity, ok?

mimuska 85

tak si vzorna :-) tak to ma byt...a antikoncepciu beries? ja už nie,ale dlho som brala...hadam to nebude vadit pri narkoze

zajacik_006

Maria ja teraz nosím 70C,70D podprdy. Záleží od strihu. Najprv som chcela urobiť nálet na podprdy,ale zabrzdila som,aby sa ešte prsia vyformovali. Ja som už skoro 2 mesiace po. Ináč ja som tiež zo ZA, ak budeš chcieť môžme dať stretko.