Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Mimuska
ano všetko na druhý deň. O týždeň bola prvá kontrola, druha znova o týždeň a odrazu vyberal stehy. No a daľšiu mám tak od teraz cca za 2 týždne.

zajacik_006

Zuzkas
sranda ako každý chlap odhovára svoju žienku od operácie, ale potom mu neni rady a nevie sa ich nabažiť. To majú z toho, že sa boja,aby iní chlapi na nás nehľadeli. A tie reči tipu ved mne sa páčia také aké máš, alebo ja som si už na ne zvykol... hlúposť, však máš aj ty svoje skúsenosti. Možno oni ich viac obzerajú ako my.

zuzkas

maria aj on vie o tej core?čítal to?možno sa preto bojí,ale ty sa neboj!za pár dní to máš za sebou ako my všetky čo sme po a muž sa nebude vedieť vynadívať!

mimuska 85

tak už sa moc tesim...treba fakt myslieť pozitivne...pomaha to...pokes s vami a hned som kludnejsia...a zajacik po opke ti kedy robili prevezia domov si sla na druhý den rano?

maria1113

zuzka ahoj, no ja si s ním každý večer píšem cez icq, veru mi včera písal, že sa veľmi bojí a že by bol najradšej, keby som tam nešla